Azt tudjuk, hogy sok nő képtelen elélvezni szex közben, de kiderült, hogy a férfiak körében is egyre gyakoribb ez a probléma. A 36 éves brit férfi, Ben vállalata az egész világ előtt, hogy ő képtelen az orgazmusra.

A 36 éves brit férfi évekig magányosan szenvedett problémájától, majd úgy döntött, vállalja az egész világ előtt: Ben képtelen az orgazmusra. A férfi bevallása szerint betegsége tönkretette a kapcsolatait, ezért döntött úgy, hogy ideje beszélni róla. Instagram-oldalán London nevezetességei előtt pózol meztelenül, de csak hátulról látszik: ezzel akarja mindenki figyelmét felhívni a problémára.

Meztelen fotókkal hívta fel a figyelmet a férfia arra, hogy képtelen az orgazmusraForrás: Instagram/The Naked Professor

Ben később egy tévés interjúban mutatta meg arcát, és mesélte el történetét. Kiderült, hogy 30 éves koráig nem is foglalkozott azzal, hogy nincs orgazmusa, hiszen volt merevedése, és sokáig bírta az ágyban, de később a családalapítás gondolata megváltoztatta a nézetét. Mivel ez a probléma leggyakrabban pszichológiai eredetű, Ben segítséget is kért egy szakértőtől, de azt azért érdemes tudni, hogy sok fizikai oka is lehet az orgazmus hiányának: cukorbetegség, gerincproblémák, vagy a prosztata károsodása. Egyes gyógyszerek, mint például az antidepresszánsok is lehetnek ilyen hatással, ezért mindenképpen fontos orvosi segítséget kérni - írja a Ripost

The Naked Professor (@thenakedprofessor) által megosztott bejegyzés,

The Naked Professor (@thenakedprofessor) által megosztott bejegyzés,