Ha nem szeretnél a szexről lemondani, óvd a nemi szervedet. Ezt többféle módon megteheted, érdemes például olyan hétköznapi dolgokat is elkerülnöd, amelyek árthatnak legbecsesebb testrészednek. Hogy pontosan miről is beszélünk? Olvasd el a cikkünket!

1. Gyöngyök

Bizonyos férfiak mindenre képesek azért, hogy hosszabb vagy vastagabb péniszük legyen. Néhány országban kaphatóak olyan gyöngyök, amiket a férfiasságuk belsejébe kell helyezni, mert úgy tartják, ettől bizony mindkét fél számára sokkal élvezetesebb lesz az orgazmus. Ez azonban egy nagyon veszélyes eljárás, már a műtét is kockázatokat rejt magában, amely során károsodhat a húgycső és impotencia is kialakulhat.

2. Tetoválás

A tetoválás valóban nagyon szexi tud lenni, ám jól gondold át, hogy valóban szeretnél-e magadnak intimtetkót csináltatni. Egyrészt rettentő fájdalmas az eljárás, ráadásul közel sem veszélytelen. Amellett, hogy könnyen kialakulhat a festéktől fertőzés és bőrkárosodás, olyan állapotot is előidézhet, amelytől a vér nem tud kiáramolni a péniszből és fájdalmasan hosszú erekciót okoz ezzel.

3. Fehérítés

Egyre többen elégedetlenek nemi szervük színével és fekszenek kés alá azért, hogy kifehéríttessék azt. A bizarr trend azonban szintén nagyon veszélyes, sebeket, gyulladást és fertőzést okozhat a péniszen, ezért talán mégis jobb elkerülni az eljárást.

Hétköznapi dolgok is okohatnak impotenciátForrás: Dreamstime

4. Szőrtelenítő krém

Bármennyire is ártalmatlannak tűnik, a szőrtelenítő krémek használata is magában hordoz bizonyos veszélyeket. Legalábbis használat előtt mindenképp érdemes átgondolni, milyet is alkalmazunk magukon. Bizonyos krémek ugyanis nem csak a szőrt károsítják, hanem a bőrt is irritálják és akár égési sérüléseket is okozhatnak.

5. Laptop

Laptopot soha ne az ölünkbe téve használjuk, hanem tegyük inkább az asztalra és ott gépeljünk rajta. Azért is fontos, mert a laptopból kibocsátott hő negatívan hat a nemi szervekre, károsítja a spermát, valamint meddőséghez, merevedési zavarhoz vezethet - írja a DailyStar.