A többszörös orgazmus az egyik legcsodálatosabb dolog, ám sok nő hiába lenne képes rá, nem tapasztalja meg, pedig nem olyan bonyolult, íme, a titka.

A többszörös orgazmust minden nő elérheti, csak ismerni kell az oda vezető utat. Ebben nyújt segítséget Chris Rose szexuális tanácsadó. A jó hír az, hogy az idősebb nők tapasztaltságuk miatt sokkal esélyesebbek arra, hogy egymás után többször is elérjék a gyönyört. A negyvenes éveikben a nők többször élveznek el, mint korábban. Íme, hét lépés, hogy bárki számára elérhető legyen a többszörös orgazmus csodája - írja a The Sun

Tisztázd az érzelmeidetAz orgazmus is fejben dől el, így fontos, hogy az érzelmeket és a gondolatokat is erre irányítsuk, és összpontosítsunk arra, ami történik. Na, és az is fontos, hogy lazuljunk el.

Lassíts!Egy átlagos férfi 3-7 percig tart az ki, míg egy nőnek 10-20 perc kell ahhoz, hogy elélvezzem. Ha sikerül rávenni a férfit, hogy előbb saját kielégülése helyett a nőre összpontosítson, és helyezzék előtérbe az előjátékot, akkor közelebb kerülhet a hölgy a többszörös orgazmushoz.

Hagyd, hogy elhalmozzonA tévhitekkel szemben bizony a férfiaknak nagyon is fontos, hogy a nők is jól érezzék magukat az ágyban, így néha csak annyi a nők dolga, hogy hagyják, hogy a férfi rájuk koncentráljon! Sok nőnek nehezére esik kezelni ezt a sok figyelmet, de csak engedjék el magukat, és élvezzék.

Vezesd!Mivel minden ember más, nem lehet elvárni egy férfitól, hogy gondolatolvasó legyen és tudja, hogy abban a percben éppen mi az, ami a partnerét felizgatja. Semmi egyébre nincs szükség, csak a kezek irányítására, és a megfelelő ritmus megmutatására.

Íme, 7 lépés a többszörös orgazmusértForrás: Thinkstock



LélegezzAmikor az emberek szexuálisan felizgulnak,vagy a csúcspont közelében járnak, hajlamosak visszatartani a levegőt, vagy csak nagyon felületesen lélegeznek. A többszörös orgazmushoz azonban fontos az első csúcspont után nagy levegőt venni. Minél tovább képes az ember mély, nagy levegőket venni, annál tovább marad a „valóságban" és tudja elnyújtani az orgazmus idejét és növelni az erejét.

Ne hagyd abbaEgyértelmű, hogy a többszörös orgazmus nem valósítható meg akkor, ha az első után mindkét fél lehanyatlik az ágyra, és átfordulnak a másik oldalukra. Az orgazmus után is folytatni kell a klitorisz stimulálását.

Tartsd a kapcsolatotA mélyebb, kielégítőbb orgazmus(ok) eléréséhez fontos, hogy a partnerrel is mélyebb legyen a kapcsolat az aktus közben. Ezért fontos tartani a szemkontaktust!