Fülledtséggel, szexjátékokkal és izzással teli klubba látogatott el egy újságírónő, amely felülmúlta a képzeletét. Különböző stílusú szobákban várják azokat, akik szabadon szeretnék kiélni a vágyaikat, különböző emberekkel.

Egy londoni szexklubba látogatott el a Metro újságírója, de nem olyan volt, mint amilyennek elképzelte. Azt hitte, perverzekkel teli helyet lesz, ahol extrovertált személyek kitárulkoznak, körben pedig furcsa férfiak magukat kényeztetve fognak állni a sarokban, de tévednie kellett. Valójában egy különleges atmoszférájú helyre érkezett, ráadásul nem is hagyták őt magára: a hely vezetője körbevezette, megmutatott és elmondott neki mindent, amit érdemes tudni.

Íme, egy lonondi elit szexklubForrás: snctm.com

„Először az alsó szintet jártuk körbe. Sötét volt és hívogató, enyhe pattogatott kukorica illattal: a klub ezzel rejti el a szex természetes szagait. A lépcsőn leereszkedve egy nagy ágyat láttam, fölötte hatalmas tévével, melyben pornó ment, körülötte vibrátorokkal, amiket bárki ingyen használhat. Később láttam, ahogy egy nő orálisan kielégít egy férfit, miközben ő a vibrátornak köszönhetően élvezkedik, szóval valóban használják ezeket a vendégek" - mondta. A helyen varázsbörtön is található, ami elég népszerű helyiség a szexklub látogatói körében. „Néhány órával később ez a helyiség megtelt, a vezető pedig megtanított engem és partneremet arra, hogyan fenekeljünk el egy szőke hölgyet, aki éppen orálisan kényezteti partnerét. (...) A másik helyiségben párok szexelnek, miközben a többiek nézik őket" – mesélte az újságírónő, akiről lerítt, hogy először van ott, de mindenki barátságosan bánt vele.A közeledések is végtelenül udvariasan zajlottak, biztonságban érezte magát a klubban, melynek 20 ezer taagja van, és további 5 ezren arra várnak, hogy bebocsájtást kapjanak.