A nyár és a forróság közeledtével jó töletnek tűnhet, hogy a párunkkal a medencében vagy élő vízben legyünk egymáséi. Vannak azonban bizonyos veszélyei a spontán együttlétnek, amit nem ár szem előtt tartani.

Nem biztos, hogy felhőtlen lesz az élmény, ha a párunkkal a vízben leszünk egymáséi, vannak ugyanis bizonyos veszélyek, melyeket nem árt mérlegelni. A Self.com tippjei bizony véget vethetnek egy heves hétvégének.

1. A víz nem nedvesít

Sokan úgy gondolják, hogy a víz természetes nedvesítőként szolgál a behatoláskor, ám ez tévedés. A víz lemossa a hüvely természtes váladékát, így akár fájdalmas is az élmény.

Veszélyeket rejthet, ha vízben kap el a hévForrás: Thinkstock

2. A víz piszkos

Gondoljunk csak bele, hogy az élővizekben található homokszemcsék milyen bőrirritációt okozhatnak, de nem ez az egyetlen veszély. Akár élővízben, akár medencében rengeteg fertőzést elkaphatunk, amik számos kellemetlenséggel járnak.

3. A vízben is teherbe eshetsz

Többen élnek abban a hitben, hogy a vízben nem eshetnek teherbe, hiszen a víz majd elmossa a spermiumot. Ez azonban tévhit. A vízben is ugyanúgy teherbe eshet valaki, akkor is ha megszakítják a közösülést, hiszen spermium az ejakuláció előtt is távozhat.