Az orgazmus elérése általában egy jó dolog, de van, hogy kicsit hamarabb érkezik. Ez nyilvánvalóan többnyire a férfiaknál jelent gondot, akik igyekeznek elterelni a figyelmüket, hogy késleltessék az elélvezést. A Metro összeszedte, mire gondolnak a férfiak, ha még nem akarnak elmenni.

A 26 éves HarryFutballmenedzserként a legutóbbi meccs kezdő tizenegy játékosán megyek végig. Ilyenkor néha még azon is meglepődöm, hogy szexelek. De ha elegem van a fociból, akkor csak megszakítom a közösülést, és kényeztetem a partneremet kicsit a nyelvemmel.

A 29 éves PaulAz Everton csapatának játékosait szoktam felsorolni, és mivel nem vagyok igazi rajongó, nem olyan egyszerű feladat.

A 32 éves SamRégebben megcsíptem magam, a fájdalom segített. Manapság viszont csak lassítok a tempón, és pozíciót váltok.

Ezt teszik a férfik, ha tovább akarnak kitartani az ágybanForrás: Shutterstock

A 24 éves JoeArra fókuszálok, hogy mi történt a legutóbbi szappanoperában, amit láttam.

A 29 éves DanielÁltalában azokra a dolgokra gondolok, amik miatt aggodalmaskodom. Főként a pénzre, vagy munkahelyi problémákra, de lehet ez bármilyen gond, ami nem szexuális jellegű.

A 26 éves TonyVégiggondolom, hogy mit csináltam aznap, vagy mit kell csinálnom a következő napon.Ha viszont túl erősen koncentrálok ezekre, az az aktus végét is jelentheti.