30 év alatti pasik mesélték el, milyen kínos helyzetekben éreztek vágyat az önkielégítésre.

A barátokkal kibéreltünk egy házat a tengerparton. Hajnalban, amikor mindenki aludt, felébredt. Úgy döntöttem, egy jeges kávéval kisétálok a partra. Szinte félálomban voltam, de úgy gondoltam, miért is ne...? A törölköző alatt csináltam. Aztán bementem a tengerbe lemosni magamat. Akkor vettem észre, hogy néhány idős ember is van a parton. Csak remélni tudtam, hogy nem vették észre, mit csináltam..." (William, 28)

Egy nyaraláson történt. Nagyon be voltam indulva, egyszerűen semmit nem tudtam így csinálni, jó ötletnek gondoltam, ha bevonulok a mosdóba és gyorsan lerendezem. A haverok azt hitték, hogy csak a nagy dolgomat végzem, de nem..." (Devin, 28)

Épp vezettem, de nagyon hosszú volt az út. Akkor eszembe jutott, hogy egy kicsit feldobom az estét. Vezetés közben csináltam. Jó volt, magányos voltam..." (Mike, 29)

Pasik meséltek el életük legkínosabb maszturbálásárólForrás: Shutterstock

A templomban, az esküvőm napján történt... Tudom, nagyon furcsa, de egyszer csak úgy éreztem, el kell vonulnom a fürdőszobába. Persze az öltönyömet csak utána vettem fel, aggódtam, nehogy összekenjem." (Brian, 29)

Egy egész hétre elmentünk kempingezni a barátokkal. Akkor belém hasított a tudat, hogy most egy hétig nem lehet... De nem bírtam tovább, az ötödik napon a sátorban mégis csináltam. A srácok nem tudták, és nem is tudhatják meg soha..." (Dean, 28)

Tudod, amikor fiatal vagy, akkor folyton csak azon jár az eszed... Rengetegszer csináltam a szüleim házában. Nagyon kínosnak érzem ma már, ha visszamennék az időben, biztosan nem tenném." (Marc, 26) – írja a Cosmopolitan.