Minden férfi mást tart izgatónak: sokan szeretik, ha egy nő természetes formában meghagyja a szőrzetét, de talán még többen kedvelik, azt, ha egy nő szőrteleníti az intim testrészeit. De azt se felejtsük el, hogy azt is fontos: a nők hogyan érzik jobban magukat. Most Czutor Zoltán zenész is elmondta a véleményét. 

"Van az a típusú férfi, aki divatlapokkal akar szeretkezni, én nőkkel, ráadásul felnőtt nőkkel" - mondta az Ébredő Szexualitás Blognak Czutor Zoltán zenész, akit arról kérdeztek, mi a véleménye a női intim szőrtelenítésről. A kérdés régóta foglalkoztatja már a férfiakat és a nőket egyaránt. Minden férfi mást tart szexinek, és a hölgyek is más-más állapotban érzik jól magukat. Van, aki szereti, ha kicsit bolyhos, van, aki a simára esküszik. 

Czutor Zoltán szerint ez csak divatkérdés. A "csupsz punci" pedig egyértelműen arra engedi asszociálni, hogy akivel van, az egy kislány, ő pedig nem akarja ezt érezni."Biztos, hogy a nagy bokor engem is zavarba hozna" - mondta Czutor, tehát ő az aranyközépútra esküszik.

"Az összeérő bőfelületek nem véletlenül szőrösek és nem véletlenül göndör szőr van ezeken a területeken. Ezeken a helyeken nagyon fontos, hogy a levő állandóan áramolhasson. Sokkal kevésbé higiénikus a teljes borotválás" - tette hozzá a zenész.