Egyenként két kilót nyomnak a berlini élő Barbie baba mellei a harmadik nagyobbító műtét után.

Eddig közel 14 millió forintnyi összeget költött különböző szépészeti beavatkozásokra a plasztikai műtét-függő Paris Herms. A 27 esztendős német nő, akit sokan csak a berlini élő Barbie-nak hívnak, nemrég a kebleit nagyobbítatta 80 L méretűre. Most egyenként két kilót nyomnak.

Régóta álmodoztam már arról, hogy a melleim elérjék a két kilót. A műtét óta nagyon boldognak érzem magam. Végre elértem azt, amit akartam. Szeretem a nagy melleket, mert nőiesek" – mesélte a The Sunnak.

A nő elárulta, hogy nem volt mindig szép, gyermekkorában sokat zaklatták külseje miatt. Akkor rájött, szeretne úgy kinézni, mint a babák, mert azok tökéletesek.

Vannak, akiknek tetszik és vannak, akiknek nem. Ez így természetes, különbözőek vagyunk. Szerencsére a hozzám egyik legközelebb álló személy, a nagymamám mindig támogat."

A nagymama fizette unokája első mellnagyobbítását, amikor Paris 18 éves lett. A nő ezt követően már maga állta a plasztikai beavatkozások költségeit, az orrát műttette meg, majd az arcformáján alakíttatott, végül pedig jött a második és harmadik mellnagyobbító műtét.