A szexjátékok tulajdonosai a börtönt is kockáztatják, ha a nyaralást meg szeretné fűszerezni egy kis rezgéssel. Nem mindenhol megengedett ugyanis ezek a szerkezetek!

Jó ötletnek tűnik a páros – vagy egyedüli – nyaralást megfűszerezni egy vibrátorral, hogy az esetleges unalmas perceket is el lehessen ütni, vagy az izgalmasabbakat még izgatóbbá tenni. Ám nem árt tájékozódni mielőtt a bőröndbe dobnánk az eszközt, ugyanis nem minden országban megengedett sőt, van, ahol még börtön is járhat érte!

Csiklóvibrátort teszteltünk: Leno Sona orgazmusForrás: Shutterstock

Maldív-szigetekA fehér homok és kék lagúnák csábító célponttá teszik a turisták számára a Maldív-szigeteket, de rosszul végződhet a móka, ha szexuális segédeszközzel érkezünk, ott ugyanis minden pornográf eszköz tiltott.
Szaúd-ArábiaIde sem érdemes szexuális segédeszközzel érkeznie a nyaralóknak, ugyanis minden ilyesmi tilos, és elkobozható.
MalajziaItt sújtják a legsúlyosabb büntetéssel azokat, akik vibrátorral vagy egyéb szexuális segédeszközzel érkeznek. A törvény ugyanis minden obszcén dolgot tilt: rajzot, festményt, figurát vagy eszközt. Az ilyen dolgok birtoklása börtönnel is járhat!
Egyesült Arab EmírségekIde se érkezzünk szexuális segédeszközökkel teli bőrönddel, ugyanis nem szabad az országba vinni ilyen termékeket. Kár lenne kihagyni a felhőkarcolókat egy vibrátor miatt.
ThaiföldFurcsának tűnhet, de az obszcén dolgok bevitele itt is tiltott, így a vibrátort sem lehet becsempészni.
VietnámIde sem importálhatók szexuális játékszerek, így ha valakinek ilyesmit találnak a poggyászában, azt elkobozzák. Pozitívum, hogy hazautazáskor visszakaphatják...
IndiaItt sem csak a szexuális segédeszközök vannak tiltólistán, hanem minden obszcén tárgy, könyv, figura, festmény. Még a fallosz alakú tárgyak bevitele sem engedélyezett.