Sokan fantáziálnak párcseréről, szvingerklubbi élményekről, sokan pedig a tettek mezejére lépnek és ki is próbálják. Most bepillanthatunk egy mesés helyszínen található szvingerhotel falai mögé. 

A Kanári-szigeteken nyitották 2009-ben azt az üdülőkomplexumot, mely La Mirage Swingers Complex névre hallgat. Már a nevéből is sejthető, hogy lakóik nem félnek megosztani egymással szexuális vágyaikat, fantáziáikat. 

A Daily Star cikkének köszönhetően most bepillantást nyerhetünk a népszerű hotel életébe. A szlogen szerinte ez az erotikus örömök világa, a vendégek pedig szabadon eldönthetik, hogy ruhát viselnek vagy teljesen meztelenek. Kizárólag 21 év feletti vendégeket várnak a 21 bungalóba, de kert, fűtött medence, jakuzzi, bár és játékszoba is van a szállodában. A játékszoba pedig nincs meg vörös bőr szexhinta nélkül.

A komplexum munkatársai ügyelnek a diszkrécióra és a tisztaságra, de a szállóvendégeknek is be kell tartani bizonyos szabályokat. Az agresszió és az engedély nélküli fotók, videók készítése például tilos. 

Forrás: lamirageswingers.com