A szex általában az öröm forrása, de előfordul, hogy a dolgok rosszra fordulnak. A sérülések együttlét közben nem is olyan ritkák, főleg azon párok körében, akik szeretnek kísérletezni. Az egyik interneset oldalon az olvasók kezdték el megosztani a szex közbeni baleseteik történetét, és bizony volt, akit műteni kellett.

A szexsérülések sokkal gyakoribbak, mint gondolnánk, de rengeteg olyan apróbb eset van, amikor orvosi ellátásra nincs is szükség, maximum egy kis pihentetésre. A statisztikák szerint a vállalkozóbb kedvűek gyakrabban teszik ki magukat veszélynek, de a megszokott helyzetekben is érhetik az embert kellemetlenségek, elég egy rosszul elsült mozdulat. Az egyik internetes oldalon saját történeteiket kezdték megosztani az olvasók, és bizony akad köztük meglehetősen súlyos is.

Nem ritkák a szex közbeni sérülések"Forrás: Thinkstock "

Egy feleség arról számolt be, hogy az együttlétük alatt egy rossz mozdulat következtében eltört a férje pénisze, ami miatt műtétre szorult, így pedig szabadságot kellett kivennie. Mondanunk sem kell, hamar elterjedt a sérülésének híre a cégnél, így nemcsak a fájdalommal kellett a szerencsétlenül járt férfinak megküzdenie.
Egy másik nő arról számolt be, hogy elájult szex közben. Lovagló pózban szerették egymást párjával, de a heves mozdulatok hatására nem a megfelelő helyre hatolt be a férfi, a hirtelen jött, váratlan fájdalom pedig kiütötte a nőt - írja a Daily Star