Sokan vágynak a csoportos szex élményére, ám kevesen tudják, hogy ennek is megvannak a szabályai, amiket érdemes követni azért, hogy minden résztvevőnek kellemes legyen az élmény. 

Vannak bizonyos szabályok, melyeket érdemes betartani, mielőtt valaki belecsöppenne a csoportos szex nyújtotta forró örömökbe. A Bustle.com most felsorol néhány dolgot, ami elengedhetetlenül fontos. 

1. Érdemes tisztázni a részleteket

A különböző emberek különböző dolgokat szeretnek az ágyban. A csoportos szex előtt érdemes tisztázni, hogy mi az, ami megengedett és mi az, ami nem. Zavarba ejtő lehet beszélni a részletekről, ám elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen az élmény. 

Talán érdemes az édeshármassal kedeniForrás: Shutterstock

2. Fő a biztonság

Szintén zavarba ejtőnek tűnhet, de fontos megkérdezni a partnereket arról, hogy mikor tesztelték őket utoljára szexuális úton terjedő betegségekre. Emellett a védekezés is létfontosságú. Ha partnert cserélsz aktus közben, óvszert is cserélni kell. 

3. Folyamatosan létszámnövelés

Érdemes előbb kisebb csoportokkal, például egy édeshármassal kezdeni. Ezután növelhetjük a tagok számát addig, amíg kényelmesen és felszabadultan tudjuk élvezni az együttléteket.