A legtöbb férfi igencsak díjazza, ha egy hölgynek nagyok a keblei, de milyen lehet az élet a mellek másik oldalán. Tényleg akkora öröm kebelcsodának lenni? 

Az odyssey.com cikkében arra keresett választ, hogy vajon a nagy keblek tulajdonosainak is olyan nagy öröm-e a méretes cici, mint azoknak a férfiaknak, akik csodálják őket. 

A válasz: nem egészen, ugyanis rengeteg problémával találják szembe magukat a mindennapokban, amelyekkel a kisebb keblekkel renelkezők könnyebben megbirkóznak. Íme néhány élethelyzet, mely kicsit nehezebb, ha nagyobb a mell.

1. Bikinivásárlás

Amíg a kisebb cicikkel rendelkező barátnőid azonnal találnak magukra tökéletes bikinit, addig te alig találsz olyat, amely passzol a kebelcsodákra.

2. Pántnélküli felsők és ujjatlan trikók

A nyári melegben szívesen hordanál pántnélküli felsőt és ujjatlan trikót? Nagy cicikkel ezekben kevésbé érezheted magad komfortosan. És azt is be kell vallanunk: a nagy dekoltázs olykor a férfiak elég feltűnően tudják vizslatni.

Olykor nehéz a nagy mellekkelForrás: Shutterstock

3. Leszaladnál futni a jó időben?

Gondold át még egyszer! Sportmelltartó nélkül sehová! Passzintsd bele a lányokat a sportmelltartóba és már indulhat is a sport.

4. Állásinterjú közeleg? Csak óvatosan!

Egy ruha még szolidnak és decensnek tűnhet a vállfán, ám amikor felveszed, a nagy mellek miatt hirtelen erotikus és kihívó lesz az outfit. Arról nem beszélve, hogy az inggombok is könnyebben szétnyílnak. Érdemes figyelni.

5. Nem csak a férfiak, a nők is megnézik  

A nagy melleket a sokszor a nők is megbámulják, nem csak a férfiak. Megfordul a fejükben, hogy vajon igazi-e, van-e egy kis push up a melltartóban, vagy akár a sajátjukkal is összehasonlítják. 

A kebelcsoda videóban mesélt
Joradn Carver kebelcsoda videóban mesélt arról, mi a 10 hátránya a nagy melleknek. A korábbi cikkünket ide kattintva olvashatod.