Nézzük, melyek azok a tényezők, amelyek hozzásegíthetnek a tökéletes kielégüléshez!

A pasi van felül

A mai napig a misszionárius a leggyakoribb szexpóz. Előnye, hogy egyfajta bizalmi kapcsolatot alakul ki közben a partnerek között, valamint ha valaki babát szeretne, akkor ebben a helyzetben javulnak a fogantatási esélyek.

Ha esetleg úgy gondolnád, ez a póz kissé már ódivatúnak számít, próbáld ki azt a változatát, amikor a nő megfordul, a hasán fekszik és a férfi hátulról hatol belé. Így a G-pontot is könnyebb stimulálni.

A nő van felül

Ez a pozíció elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik szeretik maguk diktálni a tempót. Viszonylag klasszikusnak mondható: a férfi hanyatt fekszik, míg partnere guggolva vagy térdére támaszkodva ráül. Természetesen ezt is lehet variálni, a nő ülhet szemben és háttal is a partnerének.

Így lesz tökéletes a kielégülésForrás: Thinkstock

Hol és mikor?

Hosszabb párkapcsolatban élők számára egy idő után unalmassá válhat, ha mindig ugyanabban az időben, ugyanabban a pózban szeretkeznek. Épp ezért érdemes néha variálni és kipróbálni új pozíciókat is. Ráadásul kényeztetni nem csak este és éjjel lehet a másikat, egy-egy reggeli szex az egész napot képes feldobni.

Érdemes továbbá néha lecseréli a hálószobát és a lakás egyéb helységeit is „letesztelni". Izgalmas lehet a zuhany alatti szex, de a nappaliban lévő kanapé is kényelmesnek ígérkezhet – írja a napidoktor.hu.