Egyéni döntés, hogy valaki a menstruációs időszak alatt is szeretné élvezni a szexet, vagy azt az egy hetet pihenéssel tölti, de aki egy kis vérzés miatt nem akarja kihagyni a együttlétet, annak most megkönnyítik a helyzetét: piacra dobták a menstruációs takarót. 

Egyre kevesebb a tabu a szex körül, és a Szürke ötven árnyalata óta már a menstruáció alatti együttlét is beszédtéma lett. Olyannyira, hogy egy fehérneműmárka most piacra dobott egy terméket, amely épp azt próbálja elősegíteni, hogy ne legyen kényelmetlen a szex a menzesz alatt: íme, a menstruációs takaró.

A menstruáció alatti szexet segíti a menzesztakaróForrás: Thinkstock

A takarót úgy alakították ki, hogy se a foltokkal, se a nedvességgel ne kelljen foglalkoznunk. az egyik oldala ugyanis egy fekete, nagy nedvszívó képességű anyag, amelyen egyáltalán nem látszanak a foltok, a másik oldala pedig szatén. Praktikus megoldás tehát, de mélyen a zsebbe kell nyúlni érte. Átszámítva körülbelül 100 ezer forint egy ilyen pléd, ami valljuk be, nem éri meg. Az a pár ugyanis, aki nagyon túlfűtött, nem fog törődni egy-két folttal, akit pedig zavar a vérzés, egy piros törölközővel is megoldhatja a problémát, vagy egyszerűen kivárja, amíg elmúlik...

Íme, a menstruációs takaróForrás: www.shethinx.com
5 tipp a menstruáció alatti szexhez (18+)

Vannak, akik eleve kizárják, hogy a menstruáció ideje alatt bújjanak össze párjukkal, de nem vagyunk egyformák, ugyanis sokan még ilyenkor is vágynak a csúcsra. Nekik nem is kell száműzniük az életükből az élvezetet, csak egy kicsit jobban rá kell készülniük. Íme, néhány tipp, hogy menstruáció alatt is remekül menjen az együttlét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!