Nem mennek ki a napfényre, vérrel és szexuális energiával táplálkoznak: így él az a páros, akik vámpírnak képzelik magukat. Számukra ez nem egy szerepjáték, hanem egy életforma. 

A közvetlen napfény beteggé teszi az amerikai Logan South-ot és Daley Catherine-t, legalábbis ezt állítják. A vámpírként élő pár vérrel és szexuális energiával táplálkozik, és egyre többen csatlakoznak az általuk alapított privát klubhoz. Csoportjuk egyre nagyobb, már 60 tagot számlál, akik havonta egyszer találkoznak, hogy kiélhessék különleges fétisüket. Vámpírságukat azonban nem úgy élik meg, ahogy a filmekben láthatjuk a vérszívókat. Nem egymás nyakából táplálkoznak, az ujjbegyből kinyert vért isszák meg.

Logan és Daley, a pár, akik vámpírként élnekForrás: Instagram/Logan South


„Vannak vámpírok, akik vérből táplálkoznak, vannak, akik energiából, és vannak akik a szexualitásból, de nemcsak az aktusból, hanem az ébredés energiájából" – magyarázta Logan, aki havonta egyszer iszik vért, és ezen kívül energiát is fogyaszt. Csoportjukba nemcsak a vámpírokat fogadják be, de vérfarkasokat és tündéreket is. Logan és párja, Daley amikor épp nem vámpírkodnak, akkor megvárják a naplementét, és csak azután gondoskodnak az állataikról, akik velük élnek a farmon. Logan online dolgozik, valamint egy éjszakai klubban. A vámpírlét azonban számukra nem egy szerepjáték, ők valóban így élnek a mindennapokban.