Egy 25 éves szexmunkás lány vallott őszintén munkájáról és kuncsaftjairól.

Szexmunkások ritkán osztják meg a nagyvilággal a munkájukkal kapcsolatos titkokat, egyikük azonban most mégis kivételt tett. Egy 25 éves prostituált elárulta, volt már dolga mikropéniszű, azaz 3-5 centiméter hosszú férfiassággal rendelkező pasival is, de összeakadt már ennél jóval nagyobb méretűekkel is.

Az eddigi legnagyobb pénisz akkora volt, mint az alkarom, és amikor mondtam, hogy ezt nem tudom bevállalni, a szegény pasi teljesen összetört és könnyekben tört ki. Ráadásul ez a méret soha nem lesz igazán kemény sem, szexre nem igazán alkalmas..." – idézi a nő szavait a Mirrorból a Ripost.

A prostituált elmondta, hogy a legforgalmasabb munkaidő a péntek és a szombat este, ekkor a 6 órás műszakba sokszor 7-9 ügyfél is belefér.

A luxusprosti kitálaltForrás: Getty Images/iStockphoto/Denis Raev

Kiderült, hogy senki nem kényszerítette erre a munkára, saját maga döntött úgy, hogy belevág.

Igazából mindenem megvolt, de gondoltam, milyen jó ötlet, hogy a szexért akár pénzt is kaphatok, hiszen ez az, amit igazán élvezek. Így felkerestem a neten a bordélyházak listáját, és elkezdtem az egyiknek az oldalán dolgozni, először csak kamerával, aztán később élesben is. Így kerültem ide."

A nő hozzátette, attól függetlenül, hogy prostituált, szinte minden esetben élvezi a szexet. Persze van, aki nem teljesít jól az ágyban, de őket mindig rávezeti arra, hogyan lehetnek még jobbak.