Sokan kíváncsiak rá, milyen lehet egy swinger pár tagjaként élni vagy arra, milyen lehet egy swingerparti a kulisszák mögött. Most őszintén vallot egy húszas éveiben járó férfi arról, milyen is egy ilyen párkapcsolatban. 

A The Sunnak nyilatkozott egy húszas éveiben járó férfi, aki szerelmével együtt swinger klubbokra jár. A férfi bevallotta: nem szereti a monogám kapcsolatokat, ebben pedig párjában is partnerre talált. Azt mondja, örömet okoz neki, ha láthatják egymást, amint egy másik emberrel élvezik a szexet. 

Akkor is erre gondolt, amikor a kollégái a hétvégi terveikről beszélnek. "Ez az én sötét kis titkom, amit újra és újra le tudok játszani az elmémben "  - jegyezte meg a férfi. 

Az édes hármas és a swinger klub megakadályozza a megcsalást - állítja a férfiForrás: Shutterstock

Swinger klubokba és bulikba járnak, ahol más, hasonló gondolkodású párokkal találkoznak. Egyszer egyetlen éjszaka alatt legalább 100 embert látott meztelenül. 

Úgy véli, hogy a szex és a szerelem két különböző dolog, szerethet valakit szerelemmel úgy, hogy közben másokkal is lefekszenek. Állítja: éppen ez akadályozza meg abban, hogy megcsalják egymást.