Nagy meglepetést szeretett volna szerezni barátjának a nő, ezért helyezte fel vaginájába a Kinder tojást, melyben egy gyűrűt rejtett el. Így akarta megkérni szerelme kezét, de rossz vége lett. 

Nagy durranást akart a férfikérésből a meg nem nevezett hölgy, és habár nem úgy, ahogy akarta, mégis emlékezetesre sikerült a próbálkozása. Kitalálta, hogy egy Kinder tojásba rejti a gyűrűt, melyet felhelyez a vaginájába. Úgy gondolta, barátja az előjáték során majd megtalálja a tojást, kiszedi, ő pedig letérdel elé, és megkéri a kezét. Nos, nem egészen ez történt. 

Nem egészen úgy, ahogy tervezte, de sikerült a meglepetés - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A tojás ugyanis annyira felcsúszott, hogy azt lehetetlen volt kiszedni. A lány azonban kitartott a meglepetés mellett, és habár kórházba kellett szállítani, nem mondta el barátjának, hogy pontosan mit tett, és miért. A sürgősségin végül egy csipesszel sikerült kiszedni a sárga dobozkát, amit a lány két gumikesztyű kiséretében oda is adott a barátjának. A történet legszebb része, hogy a férfi a meglepetést kinyitva igent mondott a barátnőjének - írja a Daily Star. A bizarr férfikérés sztoriját egyébként az az orvos osztotta meg, aki kivette a nő hüvelyéből az idegen tárgyat.