A kutyapózt tartják az egyik legmegosztóbb pozíciónak. Számos nő nem kedveli a férfi dominanciája miatt, ám most mutatunk néhány olyan trükköt, mellyel mindketten élvezhetitek. 

A legtöbb nő kissé idegenkedik a kutyapóztól a férfi talán túlzott dominanciája miatt, ám mindkét félnek igencsak élvezetes lehet a behatolás, ha egy kicsit vállalkozó szelleműek vagytok. 

Mutatunk néhány pózvariációt a Sexpositions.club repertoárja alapján, amivel feldobhatjátok az együttléteket.

1. Kezeket a bimbóra

A hölgy partner ereszkedjen négyképzlábra, lábait pedig tegye a mögötte térdelő férfi partner lábai közé, így szűkebb lesz a hüvely, a behatolás pedig mindkét fél számára örömtelibb lesz. A férfi pedig kezével kényeztesse a mellbimbókat. 

A nő a fejét is hajtsa hátra enyhénForrás: Sexpositions.Club

2. Csókokkal a gyönyörért

Sokkal intimebb és meghittebb helyzetet teremthettek, ha a férfi a nő fölé hajol szinte ugyanolyan pózban mint ő. Így a behatolás is mélyebb lehet, és könnyeddén megcsókolhatjátok egymást a meghittebb pillanatok érdekében. 

A csók mindig ellazítja a partnertForrás: Sexpositions.Club

3. Itt tényleg a férfi dönt

Ennél a póznál a férfi dominanciája érvényesül, ám könnyedén elérhetők olyan pontok, amelyek a nőnek is fennséges érzést nyújtanak. Ha a nő térdeit egymás mellé húzza és sarkára ül, előrehajol, kezeit előrenyújtja, a férfi szabályozza a behatolás mélységét és az élvezeteket. Mindkét fél számára örömet okoz, hiszen ebben a szögben szűkebb a behatolás. 

Szűkebb behatolás, nagyobb élvezetForrás: Sexpositions.Club