Újabb mérföldkőhöz érkezett tesztelő párosunk hölgy tagja, Dóri: életében először próbált ki lökőrésszel rendelkező vibrátort, amely ráadásul a jelenlegi segédeszköz kínálat egyik csúcsmodellje!

Akárhogy is nézzük, a szexuális segédeszközök piaca sokban hasonlít az új autók piacára: ha az ember jól akar választani a számtalan alternatíva közül, jobban teszi, ha vásárlás előtt rászánja az időt a bámészkodásra. Van itt kicsi, de pajkos, hatalmas és forróvérű, vannak egyedi megoldások, és még egyedibbek, ja, és van a Mia Maxx Hand Held, ami ha négykeréken gurulna, egészen biztosan Mustang lenne.

Mia Maxx Hand Held lökővibrátorForrás: Dóri és Krisztián

Nagyon erős, nagyon nem olcsó, kicsit vadállat, bizonyos szemszögből még bárdolatlan is, mégis mindenki szereti. Vagy, ha elsőre nem, hát néhány próba után meggondolja magát.

Így volt ezzel Dóri is, de mielőtt Ő venné át a teszt fonalát, nézzük a tényeket!

A Mia Maxx újdonsága a lökő vibrátorok szűkös kínálatának egyik csúcsmodellje, ehhez mért teljesítménnyel és árazással. Különlegessége a szokatlanul hosszú elmozdulásban rejlik, hiszen kinyújtott állapotában a teljes hossza a 30,5 centimétert is elérheti, ami még akkor is tisztességes paraméter, ha a behelyezhető rész ennél nyilvánvalóbban rövidebb, „mindössze" 13 centiméter. Még izgalmasabb, hogy a hüvelybe kerülő rész kicsivel több, mint 7 centimétert mozog előre és hátra, amivel már jó eséllyel képes szimulálni az átlagos méretű pénisz közösülés során tapasztalható elmozdulásait, szemben a közvetlen konkurensek másfél-két centiméteres mozgástartományával. Ha már szóba jött a méret: a Mia Maxx terméke minden tekintetben gigászi, hiszen a már említett hossz mellé 4,8 centiméteres vastagság, illetve 800 grammos tömeg is társul. Utóbbi nyilvánvalóan a komoly erőhatásokkal dolgozó mechanika számlájára írható, de bízzunk benne, hogy az eszköz élettartamának jót tesz majd ez a kis plusz súly.

Ami a csomagolás, illetve az általános kivitelezés minőségét illeti, akad némi elmaradás egy LELO, egy Svakom, vagy éppen Womanizer termékhez képest, azonban nem vészes a helyzet. A felhasznált anyagok minősége korrekt, a behelyezhető rész borítása bársonyos, az illesztések pontosak, a króm elegáns megjelenést varázsol, egyúttal optikailag könnyít is a jókora segédeszközön, azonban az összhatás mégis elmarad a nagynevek kínálatában elérhető hasonló árú – igaz, eltérő célú – termékekétől.

A teljesítmény, az ár, és a minőség egyensúlya bizony kompromisszumokat követel, és ezt az alapigazságot még a Mia Maxx bámulatosan erős motorja sem képes megváltoztatni.

A felhasznált anyagok minősége korrekt, a behelyezhető rész borítása bársonyosForrás: Dóri és Krisztián

Pedig a tervezőkön nem múlt, hiszen a beépített egység elemi intenzitással rezgeti a varázspálcát, és a 3 sebességi fokozattal rendelkező fel-le mozgás is van annyira erőteljes, hogy az ne csak látványában legyen impozáns. Szerencsére a segédeszköz a nyers erőn felül is tartogat még egy hasznos trükköt, ami elsőre olyannyira nem nyilvánvaló, hogy mi is csak akkor jöttünk rá, amikor áttanulmányoztuk a kezelési útmutatót:

a behelyezhető rész cserélhető kivitelű, azaz elviekben lehetőség van vastagabb, vékonyabb, vagy épp formázott fejek váltott használatára a vibrátoron.

Ez a megoldás meglepően egyedi a mezőnyben, pedig alapvetően jó ötletnek találtuk, ráadásul higiénés szempontból sem megvetendő, hiszen megkönnyíti a tisztítást (habár a készülék korlátozott mértékben vízálló, így folyóvíz alatt is átmosható). A cserélhető fejekkel kapcsolatos kisebb probléma, hogy itthon gyakorlatilag nem kapható egyetlen másik változat sem (a teszt írásának pillanatában, legalábbis), azonban ha valaki ilyesmire vágyik, a gyártó weboldalán talál ízelítőt a kínálatból, és természetesen vásárolhat is a kiválasztott termékből.

Az oldalon egyébként falra rögzíthető tartót, illetve bőr védőtokot is beszerezhetünk kéjvadász házi kedvencünkre, ha szükségét érezzük.

Ami az akkumulátor kapacitását illeti, nem kápráztatott el bennünket a Mia Maxx, a teljes terhelésen mért harminc-harmincöt perces üzemidőnél nem egyszer láttunk már jobbat. Persze, a mechanika mozgatásáért felelős, nagy teljesítményű motor energiaigényét ki kell szolgálni, ahogyan a fejrészben elhelyezett erős rezgőmotor sem termeli a wattokat, mégis jobb lett volna, ha nagyobb teljesítményű (vagy épp más technológiára épülő) akkupakk kerül a burkolat alá. Utóbbi különösen fájó pont, mert a Mia Maxx-ot nem a legtöbb játékszerben fellelhető Li-Ion akkumulátorral látták el a tervezői, ehelyett a régebbi megoldásnak tekinthető NiCad típusra esett a választásuk. Ennek oka jó eséllyel technikai eredetű, azonban ez a döntés a mindennapos használat során sajnos együtt jár egy komoly kellemetlenséggel: az eszköz hajlamos állásában, a szekrényben pihenve is lemerülni. A tesztidőszak alatt – ami ezúttal kifejezetten hosszú ideig tartott – kétszer is belefutottunk ebbe a jelenségbe, ami egyrészről kissé szokatlan így 2018-ban, másfelől viszont könnyen elkerülhető, ha az eszköz napi használatban van, ekkor úgyis rendszeresen a töltő után nyúlunk majd. Apropó, töltés: a művelet a szokásos „USB-s / tűs" kábellel végezhető el, ráadásul vigyáznunk is kell rá, mert a készletünkben felhalmozott tucatnyi megoldás egyikével sem volt helyettesíthető, így elvesztése jó eséllyel okozna másoknál is problémát.

A Mia Maxx teljes terhelésen harminc-harmincöt perces üzemidővel rendelkezikForrás: Dóri és Krisztián

Jóval elégedettebbek voltunk a Mia Maxx kezelésével, teljesítményével, illetve a használat közben tapasztalható zajszinttel, de erről már Dóri mesél nektek:

Tartozom egy vallomással! Rettentően izgultam, amikor megtudtam, hogy a következő tesztelhető játék ez lesz! Volt bennem egy kis félsz az újtól, hiszen ilyen típust még sohasem próbáltam, ráadásul azt is tudtam, hogy a méretei miatt Mia nekem minden tekintetben a maximumot jelenti majd, sőt, igazából minden eddiginél nagyobb falat lesz. Persze, kipróbálni még úgyis szerettem volna, ha nem tűnt jó ötletnek egy ilyen bitang szerszámot magam közelébe engedni, de hát a csajos kíváncsiság már csak ilyen dolog... Bár nálunk alap, hogy mindent szabad, ami nem fáj, és semmit sem, ami igen, most nagyon kellett Krisztián bíztatása, hogy végül be merjem vállalni a „kis" huncutot! Kicsit úgy éreztem magam, amikor kibontottam a dobozt és megérintettem a játékot, mint Anastasia a könyvből... Semmi finomkodás, semmi csajosság, csak egy hatalmas célszerszám, és nekem dolgom van vele.

Ráadásul élőben még vastagabbnak is tűnt, mint a leírásában volt, így aztán kezdtem komolyan kétségbe esni, hogy menni fog-e nekem egyáltalán ez a próba, vagy túlvállaltam magam.

A bátorságom már éppen az ínamba szállt volna, amikor Krisztián lépett a szobába, és meglátva a szokásos szexis kaján mosolyát, na és a csipkelődést, amit ilyenkor előhúz, csak azért is úgy döntöttem, ideje bevetni Miát, lesz, ami lesz! Az első töltést követően még aznap este belefogtunk a tesztbe, de úgy izgultam, mint egy tinédzser, és amikor először próbáltam magamba tuszkolni, úgyis éreztem magam, mint aki épp most veszíti el (újra) a szüzességet.

A Mia Maxx Hand Held lökővibrátor majdnem 5 centis átmérővel rendelkezikForrás: Dóri és Krisztián

Egyszerűen nem ment be, hiába a lelkes előkészítés, a pózváltás, egyszerűen túl nagy volt nekem elsőre, szóval aki éppen ezt a játékszert szeretné az ágyába csalni, vegye komolyan a majdnem 5 centis átmérőt, nem viccből van megadva.

Hát, nem volt könnyű menet, de végül minden a helyére került (minden kezdet nehéz, szó szerint!), és innentől már egy szavam sem volt a szerzeményünkre! Először a rezgést kapcsoltam be rajta (ez kifejezetten csendes, meg is lepett), ami könnyen ment (nincs billentyűzár, juhhéé!), mert három gomb van csupán rajta, így végig próbálgattam bemelegítésként minden változatot. Az első három fokozat sima rezgés, egészen kellemes ez is, de az igazi kedvencemet sem spórolták ki, és van benne még néhány egészen jó program. Néhány perc bizsergés után egyre inkább kedvet kaptam hozzá, hogy kipróbáljam végre a ki-be mozgó funkciót is, ezért óvatosságból kijjebb húztam Miát, és úgy kapcsoltam be.

Hát, még így is mélyebbre ment kicsivel, mint az jól esett, de egy pici fájdalommal megúsztam a dolgot, ti viszont figyeljetek erre, tényleg nagyot nyúlik.

Meg kellett kérnem Krisztiánt, hogy tartsa meg Miát kívül, mert a kezeim egyszerűen nem érték el azt a részt, ami még nem mozog, illetve elérték, de akkor meg kényelmetlen volt használni, szóval innentől kétszereplős lett a játék. Jobb is volt így, mert legalább átadhattam magam az érzésnek. Hogy milyen is ez az érzés? Őszintén szólva, ha csak pusztán fizikai szempontból nézem, majdnem olyan, mintha magamat izgatnám egy rúd vibrátorral, de mégsem pontosan olyan, mert van benne egy kis kiszámíthatatlanság, mintha nem is én irányítanék, és ettől az egész sokkal kéjesebb és őrültebb érzés!

Azok a hölgyek, akik szeretik a vaskosabb méreteket nem fognak csalódni benneForrás: Dóri és Krisztián

Mia persze azonnal belendült, és lehet, hogy ezt a tempót kézzel még tudnám követni, csak alapesetben sohasem tenném, mert sokkal lassabban szokott felépülni az orgazmusom, és én ösztönösen ahhoz igazodok, ez a sebesség viszont kihozott belőlem valami újat, ami egészen váratlanul jól működött! Heves volt, kicsit túlzottan is heves, de az a helyzet, hogy kezdett tetszeni a dolog. A harmadik, leggyorsabb fokozat se váratott magára sokat. Szerencsére Mia ilyenkor sem hatol mélyebbre, csak még gyorsabb sebességre kapcsol, így fájdalomtól nem kellett tartanom. Ez viszont már tényleg az a tempó volt, amit csak az orgazmus felé közeledve szoktam igazán kívánni, és akkor is csak rövidebb ideig, most viszont még a közelében sem jártam, de Mia lendülete végül meghozta az étvágyamat! Nem kellett sok a beteljesüléshez, és amilyen nehezen indult a kalandunk, végül 2 csúcspontra is elég volt az aznapi teljesítménye.

Na, ebben a pillanatban döntöttem el, hogy nagy méret ide vagy oda, megtartom!

Hogy kinek ajánljuk a Mia Maxx-ot? Leginkább azoknak a hölgyeknek, akik kedvelik a vaskosabb méreteket, és szeretnének egy teljesen új segédeszköz típust kipróbálni a klasszikus rúdvibrátorok és dildók mellett. Ezeknek az ismérveknek kiválóan megfelel a Mia, hiszen a hatalmas mozgástartománya miatt igazából nincs közvetlen versenytársa, ráadásul teljesítménye okán sem lehet okunk a panaszra! Az árcédula persze lehetne egy kicsivel szolidabb, az üzemidő pedig valamelyest hosszabb, de összeségében a Mia Maxx Hand Held hozza azt, amit ígér, a különféle fejek használatának lehetősége pedig csak növeli az értékét!

A teszteszközt az Erotikashow.hu webáruház biztosította számunkra, amit ezúton is köszönünk!