Tóth Vera sokat változott azóta, hogy lefogyott. A külső átalakulás az élete több területére is hatással volt, így a szexuális életére is. 

Tóth Vera Lilunak beszélt őszintén arról, hogy ugyan mindig hedonistának tartotta magát, mára sokat finomodott. „Sokat finomodtam. Szeretek káromkodni, szeretek hedonista lenni, minden, ami szájon át történik, szeretem csinálni. (...) Szeretem kimondani a dolgokat, és jókat enni. Az egy, ami megváltozott, az a mértéktartás. (...) Mindent eszem, mindent iszom, mindent megengedek magamnak, viszont egy tenyérnyit" – mondta Tóth Vera, aki arról is beszélt, hogy a szexet is jobban évezi, azóta hogy lefogyott.

Tóth Vera a szexet is jobban élvezi azóta, hogy lefogyottForrás: Instagram/Tóth Vera

„Jobban, gondolhatod. Persze, sokkal könnyebb vagyok. Mindenkinek könnyebb. Az ember 100 kiló fölött megtanul repülni az ágyban, ennek van egy külön technikája, (...) megpróbálod úgy csinálni, hogy ne érezze meg a másik, hány kiló vagy" – mesélt előző tapasztalatairól Vera, ám fogyása sok mindent megváltoztatott. „Megvettem a Kámaszútrát, most már nem repülök, hanem elszállok, és vissza kell húzni, mint a lufit" – mondta nevetve Vera, aki azt is hozzátette, saját magával is sokkal jobban szeret foglalkozni azóta.