Rengeteg társkereső alkalmazást és módot kipróbált már a The Sun újságírónője, most azonban egy egészen új módszerhez folyamodott: rapid randira ment, de természetesen nem hagyományosra! Meztelenül ismerkedtek egymással.

A társkeresés nem egyszerű műfaj, nem véletlen, hogy megannyi alkalmazás és program segíti a szingliket, hogy végre megtalálják a nagy ő-t. A The Sun újságírónője sok módszert kipróbált már, ám most egy egészen új módon keresett társat: meztelen rapid randira ment.

Beszámoló a meztelen rapid randirólForrás: Almara Abgarian

„Teljesen elbűvölt, mikor beléptem a londoni Exhibit bárba. Mindenhol meztelen mellek, golyók és péniszek voltak" – kezdte beszámolóját a nő. Elmondta, hogy a férfiak és nők aránya egyenlő volt, a hölgyeknek pedig egy helyen kellett maradniuk, miközben a férfiak vándoroltak. Míg el nem kezdődött a randizás, addig viselhettek köpenyt a résztvevők, ám azután mindenkinek fel kellett tárnia teljes valóját.

Mindenféle alkaltú ember volt a randinForrás: Almara Abgarian

„Mint ahogy a legtöbb nő és férfi, én is bizonytalan vagyok a testemmel kapcsolatban. Kerekded nő vagyok, és egyes részeim jóval nagyobbak, mint amilyennek szeretném. Szóval kicsit aggódtam, de nem kellett volna. Mindenféle formájú és méretű testet láttam: volt narancsbőr, csupasz és szőrös nemi szervek, péniszgyűrű, kerekedő has és kockás" – számolt be az újságírónő, aki eleinte még így is nagyon kényelmetlenül érezte magát, de inkább gyorsan túleset egész testének megmutatásán. Majd ahogy telt az este, egyre nyugodtabb lett. Bár az érintés nem volt engedélyezett, a szünetekben azért kalandoztak az emberek kezei: egy férfi megérintette az újságíró mellét, ő pedig egy másik péniszéhez ért hozzá. A végén annyira élvezte mindenki a meztelenkedést, hogy csalódásként érte őket, amikor felszólítottak mindenkit az öltözködésre. És habár az igazit nem találta meg, mindenképpen érdekes élményként tekint vissza rá.