Ki ne álmodozott volna már olyan mindent elsöprő szenvedélyes együttlétről, melyeket a filmekben szoktunk látni? Bár elég izgató, a végeredmény nem mindig az, amit szeretnénk. A heves mozdulatok ugyanis sok sérülést okozhatnak, íme, egy összeállítás a legborzasztóbb szexbalesetekről, melyeket a Ripost szedett össze.

A pénisztörő lovaglópóz
„Nagyon jól indult az egész, imádom látni a barátnőmet ebből a szemszögből. Ám amikor szer leereszkedett, valami annyira mellément, hogy szó szerint kettéhajtogatta a férfiasságomat. A péniszem kék lett, bedagadt, és eszméletlenül fájt. Persze barátnőm zokogva furikázott be velem a sürgősségire, miközben és egy mirelit zöldborsóval hűtöttem a fütykösöm. Az orvos szerint nem tört el, de javasolta, hogy kerüljem az erekciót úgy hat hétig."

A heves szex sokszor jár fájdalommalForrás: ThinkstockSzó szerint vakulásig
„Eszméletlen jó éjszakánk volt barátnőmmel, ilyen orgazmust még soha nem éltem át. Csakhogy rögtön utána olyan durva fejfájásom lett, hogy szó szerint nem láttam semmit, és iszonyatosan fájt, ha megmozdultam. Bementünk a sürgősségire, ahol elmondta az orvos, hogy nyugodjak meg, nem stroke-ot kaptam, hanem orgazmus után ez bizony elég gyakran megesik. Azért éjszakára bent tartottak megfigyelésre."

Szétszakadt pénisz

„Nem tudtam, hogy tudsz olyan hevesen szexelni, hogy szétszakítsd a péniszeden a bőrt. Ezért amikor kizúztam a csajomból, hogy a hasára menjek el, és nem csak sperma, de rengeteg vér is került a bőrére, mindketten bepánikoltunk. A makkom alatt volt a seb, az orvos azt mondta, nem tud vele mit kezdeni. Hetekig vazelinnal kenegettem, mire elmúlt, és a frász tör ki a mai napig, hogy megint előfordulhat."