A szoptatásra a legtöbben etetésként gondolnak, az anya és a kisbaba között zajló folyamatra, melynek célja a táplálás. De nem minden felnőtt vélekedik így, egyre több pár próbálja ki a felnőtt szoptatást: a férfiak isznak feleségük melléből, és vannak, akiket ez nagyon beindít.

Nem most kezdődött, de egyre elterjedtebb a felnőtt szoptatás, vagyis az, hogy a nők hagyják és szexuálisan élvezik, ahogy felnőtt párjuk szopja a mellüket. Természetesen a társadalom nagy része furcsán néz rájuk, pedig rengetegen vannak, akik kipróbálják. El is árulták, miért szeretik csinálni. Joel felesége mindkét terhessége idején szopott.

Szexinak és izgatónak tartják a felnőtt szoptatást - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A feleségem az ágyban fejt, és a másik melléből is elkezdett folyni a tej. Azt javasolta, próbáljam ki, és végül szex közben már mindkét melléből ittam. Ez számomra hihetetlenül erotikus, és szexi volt, elindított bennem valamit" mondta a férj, aki nagyon várta a felesége második terhességét. A nők szempontja is érdekes lehet, Sophie egyszerűen csak szereti, ha izgatják a mellbimbóit. „Nagyon érzékeny mellbimbóim vannak, minden apró érintésre szikrázom, így a szoptatás is nagyon beindít. Ez az erős intimitás lehet a legösszekötőbb dolog a partnereddel a szexen kívül" – tette hozzá a nő.