Hálóinget vásárolt Shannon Brown. Az internetről rendelte a szexi darabot, ám amikor megérkezett és kibontotta, meglepő dologra lett figyelmes. A pizsamát ugyanis perverz kis erotikus rajzok díszítik. 

Első ránézésre hétköznapi pizsamának tűnik, romantikus kis fekete mintákkal díszítve az a darab, melyet Shannon Brown rendelt az internetről, Ann Summers webáruházából - írta a The Sun.

Ám amikor megérkezett a várva várt csomag, Shannon teljesen ledöbbent. Közelebbről szemügyre véve ugyanis a romantikus minták helyett perverz kis rajzokat talált az anyagra nyomva. Különböző pozitúrákban szeretkeztek a párok, sőt olyan erotikus rajzocska is akadt, amelyen hárman élvezték az egymás teste adta örmöket.

Ennyit látott az interneten a lány a pizsamábólForrás: Ann Summers

Shannon Brown annyira megdöbbent, hogy a hálóingről készült fotókat feltette a Twitterre. Mások is jelentkeztek, akik hasonlóan jártak a ruhadarabbal. 

Nem erre a látványra számítottForrás: Shannon Brown

"Nem vagy egyedül."

"Boldog feleség. Szép ajándék, de kicsit több figyelmet kellett volna fordítanom az anyag mintázatára. Mindenesetre adott nekünk egy vidám karácsony reggelt" - írták meg történeteiket a hasonló sorsúak. 

A tervező, Ann Summers azt mondta: "Ezt a két darabból álló szett minden részletre kiterjedő nyomással készült - olyan mint egy romantikus francia illusztráció. De nézz mélyebbre és láthatsz valami sokkal rakoncátlanabb dolgot!"

Mintha egy szexkönyvet lapozgatnánkForrás: Shannon Brown