Nem szabad azt hinnie a hölgyeknek, hogy mindig a férfi hibája az, ha egy kis gond adódik a merevedéssel. Férfiak vallottak arról őszintén, mit éreztek, amikor nem voltak képesek teljesíteni. 

Nehéz érzelmeket leolvasni a férfiak arcáról, amikor nem minden úgy alakul az ágyban, ahogyan tervezték. Azonban most férfiak meséltek arról, mit éreztek, amikor merevedési problémáik voltak. 

A Cosmopolitan cikke szerint a 25 éves Jackie évekig próbált elcsábítani egy lányt, mire végre igent mondott. Vacsorát főzött neki, és feltöltötte a bárt is, hogy jól érezzék magukat. Vacsora közben bort kóstoltak, majd utána más italok is előkerültek. Így, amikor már a hálószobában voltak, Jackie hiába akarta, nem tudott teljesíteni. Szörnyen érezte magát, főleg, amikor a lány másnap írt neki egy sms-t, hogy soha többé ne hívja át. 

Több dolog okozhat merevedési problémátForrás: Thinkstock

Ám nem mindig a férfi mértéktelensége a baj. A 23 éves Jason például elmesélte, hogy egy olyan lánnyal volt dolga, aki egész este azzal hencegett, milyen szexuális élményekben volt már része, sőt még a hálószobában is előző pasijai teljesítményét ecstelte. Olyannyira elvette ezzel partnere kedvét, hogy a hatalmas teljesítménykényszer miatt a visszájára fordult a dolog.