Nadia Bokody a szexmentes házassága, és a válás utáni élvezetek nélkül töltött hónapok miatt úgy döntött, vásárol magának egy vibrátort. Az eszköz intenzív használatának azonban nem lett jó vége.

Nem volt kimondottan intenzív szexuális élete Nadia Bokodynak a házassága alatt, és a válás utáni hónapokban sem, szükségletei azonban voltak. A nő úgy döntött, vásárol egy eszközt, ami segít a kielégülésben.

Túl gyakori vibrátorozással "törte szét" vaginájátForrás: Instagram/nadiabokody

„Nagyon régóta nem szexeltem, de még nem éreztem magam késznek arra, hogy intim kapcsolatba kerüljek valakivel, ezért némi internetes kutakodás után eldöntöttem, hogy vásárolok egy vibrátort" – árulta el Nadia Bokody, aki nagyon beleszeretett az elektromos kütyübe. Megszállottja lettem a használatának, a sebességének, amely lehetővé tette, hogy hónapok után végre érezzem az örömöt" – árulta el a nő, de boldogsága nem tartott sokáig. Néhány hét után a medencéjében fájdalmat kezdett érezni, így elment orvoshoz, ahol kiderült, hogy a vibrátor tulajdonképpen „széttörte" a vagináját, mivel túl nagy intenzitáson használta, meglehetősen sokszor: akár napi hatszor is. Az orvos természetesen szünetet rendelt el a vibrátor használatában, és a nő is óvatosságra inti társait: a lényeg, hogy ne használják nagyon magas fokozaton, és nagyon sokszor a szexuális játékszert. Ettől függetlenül nem fordult el teljesen a kiegészítőktől, mert szerinte ez ésszerű használat mellett jó eszköz arra, hogy új fantáziákat fedezzenek fel a nők - írja a Mirror.