Rengetegszer hallani arról, mely ételek fokozhatják a szexuális vágyat, ám arról annál kevésbé, hogy melyek azok, amelyek ártanak neki. Íme 3 étel, amit tanácsos kisebb mennyiségben fogysztani, ha aktív akarsz maradni az ágyban. 

Mindenki szeret egy kicsit nassolni, ám azzal sokan nincsenek tisztában, hogy ha egyes ételekből sokat fogyasztunk, az csökkentheti a férfiak teljesítőképességét az ágyban. Mutatunk 3 ilyen ételt, amelyből tanácsos egy kicsit rikábban torkoskodni. 

A sötét csokoládé jót tesz, de a tej nem igazánForrás: Shutterstock

1. Tejcsokoládé

Míg az étcsokoládé magas kakaótartalma fokozhatja a szexuális vágyat, addig a tejcsokoládé magas koleszterin és zsírtartalma miatt csökkentheti a férfiak libidóját. Az első artériák, melyek eltömődnek a nemiszervek környékén vannak, és ha nincs vér, nincs szex - írja a Complex.com

2. Alkohol

Talán nem meglepő, de tudósok is bizonyították, hogy a túlzott alkoholfogyasztás nemcsak az ejakulációt késlelteti, de a merevedésnek is nagy mértékbe árt. 

3. Olajban sült ételek

A nehéz, olajban sült ételek, főleg azok, amelyeket gyorsétteremben vásárolunk tele vannak zsírral és cukorral, melyek a fáradtság állapotába taszítják a testet. Így bizony nehéz lepedőakrobatának lenni.