Alekosz nem érdekli a nőket, de ebbe nem akar belenyugodni a celeb, ezért úgy döntött, testéből szexbabát mintáztat: "Megteremtem az első magyar univerzális sztárszexbabát, a Csodálatos Alekoszt!" - írja. 

Valamiért Alekosz nem annyira kapós a hölgyek körében, mint ahogy azt a celeb szeretné, de ebbe nem hajlandó belenyugodni. Úgy döntött, lehetőséget biztosít a hölgyek számára, hogy kipróbálják a testét és rájöjjenek, ő a tökéletes szerető. Ezért csináltat teste mintájára egy szexbabát, amelyet Csodálatos Alekosznak hívnak.

Alekosz szexbabát mintáztat testérőlForrás: TV2

"Ha a hegy nem megy a Mohamedhöz, akkor majd a Mohamed megy a hegyhöz. Garantálom, jövő tavaszra a háztartásokban leszek! A nők, saját fantáziátlanságuk okán nem randevúznak velem, ezért sajnos nem tapasztalhatták meg az Alekoszi élményt és a jelek szerint nem is nagyon szeretnék. Uram, bocsáss meg nékik, hisz nem tudják mit cselekesznek. Nagy hibát követnek el! Majmokkal, pojácákkal randevúznak; miközben a tökéletes szeretőt, Alekosznak hívják. Márpedig én bizonyítani akarok!! Úgy döntöttem, megmintáztatom magamat! Testemet formába öntetem, megteremtem az első magyar univerzális sztárszexbabát, a Csodálatos Alekoszt! A megmintázásnál ragaszkodni fogok a részletgazdag eredethűséghez, ezért a nemi szerv környékét az eredeti érintetlen - natúr borotválatlan állapothoz hűen mintáztatom meg. Mert a görögöknél ez szent, és ígyszokás. Úgy tervezem, kísérleti jelleggel már a karácsonyfák alatt leszek, de tavaszra minden bizonnyal a magyar háztartások elengedhetetlen kellékévé válok" - írta Facebook-oldalán Alekosz.