Egy 23 éves lány indította el azt a mozgalmat, amely már nők tömegeit mozgatja meg a közösségi médiában. Chidera Eggerue lógó mellét fotózta le, a fotó pedig valóságos trendet indított el. 

A Saggy Boobs, azaz a lógó mell mozgalom már valóságos tömegeket mozgat meg az interneten. Néhány hónappal ezelőtt már írtunk Chidera Eggerue 23 éves lányról, aki egy hirtelen ötlettől vezérelve tett közzé olyan fotót közösségi oldalán, amelyen nem takargatja lógó melleit. 

A képet a #saggyboobsmatter hashteggel látta el, azóta pedig számos nő csatlakozik nemcsak a követőtáborához, hanem a mozgalomhoz is, így megosztják saját fotóikat, melyeken megmutatják nem tökéletes, mégis formás kebleiket. 

Néhány hónappal ezelőtt Chiderának még csak 60 ezer követője volt, mára azonban több, mint 100 ezerrel nőtt meg számuk, így már 164 ezren figyelik posztjait, melyekkel továbbra is szeretné megmutatni a nőknek, hogy a nem tökéletes is lehet szép. Rendszeresen szólal fel tévéműsorokban és könyvet is adott ki.

A mozgalomnak természetesen férfirajongói is vannak, kommentekben hangot is adnak annak, mennyire felizgatja őket a látvány. 

#SAGGYBOOBSMATTER

Chidera Eggerue (@theslumflower) által megosztott bejegyzés,

 

@notion summer party 2018!

Chidera Eggerue (@theslumflower) által megosztott bejegyzés,