Kate Wilkinson háromgyermekes édesanya már gyógyult szexfüggőnek számít. Elmondta, hogy ezt a mentális rendellenességet általában egy csillogó világként ábrázolják, ahol megvadult nők vadásznak a férfiakra, ám ez egyáltalán nincs így. A szexfüggőség tönkretette életét. 

"Szex nélkül nem tudtam dolgozni, vásárolni és főzni sem" - mondta a háromgyermkes édesanya, Kate Wilkinson a Dailymailnek. Az asszony pszichológusként dolgozik, mégis évek teltek el, mire segítséget kért. 

Őszintén beszélt arról, hogy minél többször volt alkalma erotikus együttlétekre férjével, annál többször kívánta, végül elváltak, hiszen naponta többször is ágyba akart bújni, folyamatosan visszaigazolást keresett arról, hogy férje szereti őt. A rendellenesség depressziót és szorongást váltott ki nála, randivonalakon ismerkedett még válása előtt, végül 35 évesen kért segítséget. A most 39 éves asszony már gyógyultnak számít és párkapcsolatban él a szintén ebből a betegségből kigyógyult Johnnal. 

A szexfüggősék megkeseríti a mindennapokatForrás: Thinkstock

Kate Wilkinson azt mondta, ez nem az a csillogó világ, amilyennek általában ábrázolják, ahol megvadult nők vadásznak a férfiakra. "Rendkívül rossz hatással van a mindennapi életre" - fogalmazott Kate. 

Mindössze 5 évig volt házas, de a két évtized során 30 szexuális partnere volt.