Élete legnagyobb orgazmusát élte át egy nő, és azt is elárulta, hogyan! Rebecca az ellenséggel bújt ágyba, és nagyon élvezte. 

A legnagyobb orgazmus eléréséhez általában különböző pózokat és technikákat szoktak ajánlani, miközben megfeledkeznek arról, ami a legfontosabb: a partner. Nyilván nem mindegy, hogy kivel bújik ágyba az ember, de arról, hogy ki a megfelelő, megoszlanak a vélemények. Egy nő megosztotta, hogy kivel élte át élete legészbontóbb orgazmusát, és a válasz nem az, amire a legtöbben tippelnek.

Észbontó orgazmusa volt Rebeccának"Forrás: Thinkstock "

Ha valakit szeretünk, akkor jó eséllyel kellemes élmény lesz a szex, de mi van akkor, ha utálunk valakit? Rebecca szerint akkor még hatalmasabb orgazmusra lehet számítani. Ő ugyanis egy olyan férfival élte át a csúcsok csúcsát, akit nem kedvelt annyira, és szerinte éppen ez volt az oka a hatalmas élvezetnek. Egy bárban iszogatott, amikor csatlakozott hozzá egy volt iskolatársa, aki egyből elkezdtett flörtölni vele. „Arra gondoltam, hogy gyűlölöm ezt a srácot, de talán ettől még lehet jó szex köztünk. A kettőnk közötti kémia ugyanis magasra csapott, amikor veszekedtünk" – mondta Rebecca, aki az estére élvezetes, szelíd, de forró és szenvedélyes együttlétként emlékezik - írja a Daily Star. Rebecca hozzátette, valószínűleg össze fognak még futni, de kapcsolatról szó sem lehet.