Éveken keresztül próbálkozott a fiatal házaspár a gyermeknemzéssel, de nem sikerült. Ellátogattak egy orvoshoz, hogy kiderüljön, mi lehet a baj, ám attól még az orvos álla is leesett, amit a vizsgálat közben felfedezett.

Négy éve folyamatosan próbálkozott a házaspár, de nem fogant meg a gyermekük. A 26 éves kínai férj és 24 éves felesége kénytelenek voltak beismerni, hogy orvosi segítség nélkül nem fog sikerülni, ezért el is látogattak egy doktorhoz.

Hiába próbálkozott a pár, nem sikerült összehozni a gyermeket - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Az orvos alaposan kikérdezte a feleséget, aki azt vallotta, a közösülés minden alkalommal fájdalmas volt a számára, de a gyermek megfoganásának érdekében hajlandó volt elviselni. Liu doktor a nő beszámolójából arra következtetett, hogy valamilyen betegségben szenved, de a vizsgálat közben hihetetlen felfedezést tett: kiderült, hogy a nő szűz. A fiatal feleség ánuszát megvizsgálva pedig világossá vált a házaspár problémája: négy éven keresztül análisan közösültek. Az orvos is megdöbbent a felfedezésen, elképzelhetetlennek tartotta, hogy egy fiatal pár ilyen keveset tud a szexről, de ellátta a házaspárt tanácsokkal és tájékoztató anyagokkal a szexuális együttlétről. Néhány hónappal később a feleségnek sikerült teherbe esnie - írja a Metro