Számos ember fantáziál arról, hogy elmerül egy swinger klub forgatagában. Most egy kicsit betekinthettek ebbe a világba, ugyanis párok mesélték el, milyen is egy ilyen hely a résztvevők szemszögéből. 

Sok párkapcsolatban tagjaiban felmerül a gondolat, hogy mi lenne, ha másokkal is együtt lennének. Erre kínálnak remek terepet a swinger klubok, ahol a párok lelkiismeret-furdalás nélkül kereshetik mások társaságát. Ám a legtöbb klubban szabály, hogy mindenki csak párral érkezhet, egyedül semmi esetre sem. A Ripost cikke szerint számos pár csak akkor jut el erre a pontra, ha már kapcsolata ellaposodik, ám vannak olyanok is, akik nem emiatt döntenek a swinger partik mellett. 

Egy pár 17 év házasság után ment el egy swinger klubba, ám nem akartam másokkal ágyba bújni, egyszerűen csak izgatta őket, hogy mások is láthatják őket szeretkezni. "Egy megelevenedett filmben éreztem magam. Ő is nagyon fel volt ajzva, rengeteg helyszínt bejártunk, egy igazi orgia volt, de csak nekünk. Azt hiszem, fogunk még menni, nagyon sok pluszt adott a szexuális életünknek" - mondta a 45 éves Anikó. 

Egy férfi elmesélte, hogy az egyik barátnője vitte őt először swingerezni és teljesen magával ragadta az élmény. "Az első alkalomra is tisztán emlékszem, fantasztikus partikörnyezet, melyet folyamatosan titokzatosság lengett körül. A helyszínen kívül az is izgatólag hatott rám, ahogy az egyre kevesebb ruha mellett maszkot tartottunk az arcunk elé, szóval kb. csak az illető szemét és arcvonásait láttad, na meg persze a testét" - mondta a férfi, akit felizgatott, hogy teljesen idegen környezetben idegenekkel létesíthet szexuális kapcsolatot. 

A swinger klub feldobhatja a szexuális életetForrás: Dreamstime