Nők meséltek arról kendőzetlenül, számukra milyen volt életük első orgazmusa.

Mindenki máshogyan emlékszik vissza élete első orgazmusára. Egy azonban biztos: emlékezetes marad. A Ripost most összegyűjtött néhány női vallomást ezzel kapcsolatban.

Vibrátorral

Vallásos családban nevelkedtem és semmit sem tudtam a szexről. Amikor kollégiumba kerültem, a barátnőim a 19. születésnapomra vibrátort vettek ajándékba. Egyik délután kipróbáltam, az első orgazmus után nem tudtam aznap abbahagyni, egyik jött a másik után. Attól fogva a vibrátorom lett az életem értelme." (Nina, 25 éves)

Tapasztalt férfival

19 éves koromban találkoztam az 53 éves Tommal, aki úgy játszott a testemen, mint egy profi zenész. A főiskolás fiúk sehol sem voltak hozzá képest. Az ezüst róka pillanatok alatt a csúcsra juttatott, felejthetetlen volt." (Mary, 33 éves)

Nők mesélték el, hogyan élték át első orgazmusukatForrás: Thinkstock

Zuhany alatt

A zuhanyrózsa okozta az első orgazmusomat. A barátnőimtől hallottam, hogyan kell csinálni. Van, hogy egy nap 8-szor is elmegyek zuhanyozás közben." (Scarlett, 24 éves)

Általános iskolában

Általános iskolás koromban maszturbáltam először. Emlékszem az első szerencsétlenkedésemre, de azóta profi lettem benne." (Nancy, 22 éves)