Az intim együttlét időtartama minden párnál változó, és attól függ, hogy ők meddig akarják elnyújtani az élvezetet. Vannak, akik jobban szeretik a maraton a sprintnél, míg mások épp a gyors és szenvedélyes együttlétért vannak oda. Három pár lemérte, mennyi ideig is tart náluk ténylegesen a szex.

A 18 éves Apollonia Llewelyn és a 19 éves Billy Mole
A páros együtt vesztette el a szüzességét, az első alkalom természetesen nem tartott túl sokáig. "A szex véget ért, mielőtt elkezdődött volna" - vallotta Apollonia, de később azért sikerült elég sokéig kitartani. Pontosan 21 percig és 14 másodpercig előjátékkal együtt, ami már túl hosszú volt a fiatal lánynak. Apollonia ugyanis jobban kedveli a gyors és szenvedélyes együttléteket, ugyan azt is hozzá kell tenni, hogy mivel még a szülőknél laknak, mindig aggódniuk kell, hogy valaki rájuk nyit.

Párok vallottak arról, mennyi ideig tart náluk a szexForrás: Dreamstime

A 23 éves Kerry Brandon és a 27 éves OJ Regan, az újdonsült szülők  

Mielőtt Kerry terhes lett, naponta akár háromszor is szexeltek, a terhesség és a szülés valamint a császármetszés utáni komplikációk miatt azonban hosszú ideig nélkülözték az intim együttlétet. "Nem vagyok túlságosan magabiztos a testem miatt, így jobban szeretem, ha gyorsan végzünk úgy, hogy a ruhák is fennamaradnak" - mondta Kerry. Náluk a szülés utáni első szex 26 percig tartott, de ahogy megszokták a baba jelenlétét, és nem figyeltek fél füllel állandóan rá, 2 percre csökkent az együttlétük ideje. 

Az 50 éves Gerri MacCarthy és férje, a 48 éves Danny
A pár 19 éves házas, és 2004 óta külön hálószobában alszanak, ami Gerry bevallása szerint jót tett a szexuális életüknek. Náluk az együttlét 10 percig és 39 másodpercig tart, és ezzel mindketten tökéletesen elégedettek. Azt mondják, számukra a minőség a fontos, és nem az, hogy hány percig is tartott - írja a The Sun.