Kíváncsi vagy rá, a történelem folyamán ki rendelkezett a legnagyobb csiklóval? Olvasd el cikkünket és kiderül!

A Vital.hu G.L Simons: A szexuális rekordok képeskönyve alapján összeszedett három érdekességet a történelemből, amelyek a szexhez kötődnek és rekordnak számítanak. Íme!

Péniszcsonkítás

A történelem folyamán több feljegyzés is készült arról, hogy a győztes hadseregek büntetésül levágták az ellenfeleik péniszét. Az egyik legrégebbi ilyen esett az ókori Egyiptomban történt, az egyiptomi sereg Menephta király vezetésével lerohanta az akkori Líbiát, és a csata után több mint 13 ezer férfit fosztottak meg a férfiasságától.

3 szexrekord a történelembőlForrás: Dreamstime

Legnagyobb klitorisz

A történelem legnagyobb klitoriszával a feljegyzések szerint egy afrikai rabszolganő rendelkezett. A férfiak elmondása szerint inkább férfi vonásokkal rendelkezett, mély hangja volt és lapos melle. Csiklójának hossza állítólag 5 centimétert is elérte, ha pedig kézbe vették, akkor még 2 centit nagyobbodott.

Erényöv

A legrégebbi erényövet II. Francescónak, Pádua uralkodójának felesége hordte az 1300-as évek végén. Viselését állítólag belül bőrbélés tette könnyebbé. Ma a velencei Dózse-palotában van kiállítva.