Kovács Patrícia elárulta, a forgatási napokon előfordult, hogy 12 órán keresztül vették fel a szexjeleneteket a Korhatáros szerelem című sorozathoz.

Nem titok többé, hogy Árpa Attila új szereplőként igencsak összekuszálja a szálakat a Korhatáros szerelem című sorozat második évadában. A főszereplő, Kovács Patrícia elárulta, az új részeket már 16-os karikával adják majd a tévében, nem véletlenül: nagyon sok szexjelenet lesz benne. Mint mondja, igencsak sok időbe került leforgatni ezeket az epizódokat.

Nem könnyű felkészülni, ha olyan nap jön, amikor egyszerre az összes ágyjelenetet fel kell venni. Akkor nehéz elindulni. Az tizenkét óra szex! Ez hozzátartozik a szakmánkhoz. Ha az ember eleget sportol, rendben van magával, akkor lenyeli ezt a békát. Ebben semmi szexi nincs, mindenki zavarban van, a stáb is, mi is. Helyszínenként vesszük fel a jeleneteket. Ha ágyjelenet van, akkor bevilágítják az ágyat, és az összes jelenet lemegy egyben, csak a fehérneműt cseréljük. Legalább egy nap alatt túlvagyunk rajta! Ízlésesen lett felvéve, nagyon szépen bánt velem mindenki, ezért tulajdonképpen igazán nem is voltam zavarban. Tudtam, hogy annyit és úgy mutatnak meg, hogy az a jóízlés határain belül maradjon" – mesélte a Borsnak a színésznő, majd hozzátette, ha van rá lehetőség, nem kér dublőrt, mindent ő játszik.

Árpa Attila kissé összekuszálja a szálakat a sorozatbanFotó: Polyák Attila - Origo