A 30 éves kétgyermekes anyuka sokáig nem is gondolt az ánuszára, de minél többet olvasott az análfehérítésről annál jobban aggódott, vajon hogyan néz ki odalent. Végül ő is megcsináltatta az eljárást, és beszámolt az eredményről. 

Egyre furcsább területek kozmetikai kiigazítása iránt érdeklődnek az emberek: a nemi szervek esztétikai műtéte mellett az análfehérítést is sokan kipróbálják. Az eljárás lényege az, hogy az érzékeny területen ne legyen sötétebb a bőr, mint máshol, szóval ne legyen olyan, amilyen. Egy kétgyermekes fitneszoktató anyuka, Tracey Kiss kipróbálta, és elmondta tapasztalatait.

Análfehérítésen esett át a 30 éves fitneszoktatóForrás: Instagram/Tracey Kiss

Hogy őszinte legyek nem nagyon gondoltam a testemnek arra a területére, gondolom azért, mert nem nagyon beszélünk róla, és sokakat zavarba ejt, de értem, hogy miért csináltatja meg egyre több nő. Mindannyian szeretnénk jól ápoltak lenni. Minél többet olvastam róla, annál jobban aggódtam, vajon az enyém hogy nézhet ki" – mondta az anyuka, aki elhatározta, ő is megcsináltatja a fehérítést, amely egyébként egy 30 perces lézeres eljárás, amely előtt elzsibbasztják egy krémmel a területet.

A kezelés után naponta kétszer kellett speciális krémmel kenegetni az ánuszt, és egy hétig a nemi életet is mellőznie kellett, de úgy véli, megért. „Extra lendületet adott" – mondta Tracey, akit a barátja is elkísért egyébként a beavatkozásra, és tetszik neki a végeredmény. „Tracey sokkal magabiztosabb lett a hálószobában, és ezt imádom" - mondta a barát a The Sunnak