A péniszek sem egyformák, így aztán minden formához megtalálható a legjobban passzoló póz. Válaszd ki a legmegfelelőbbet a számodra!

Banán alakú – misszionáriusGyakori, hogy erekció során a pénisz görbül, a banán alakú hímvesszők kicsit jobban. Azok, akik ezzel a formával rendelkeznek a misszionárius pózzal okozhatnak legnagyobb örömet a párjuknak.

Kalapács – kutyapózA kalapács péniszű férfiak szerszámának „feje" nagyobb, míg a többi rész fokozatosan vékonyodik. Az ilyen férfiassággal büszkélkedők számára a legjobb a kutyapóz.

Gomba – fordított lovaglóA gomba péniszű férfiak nem a méretükkel nyűgözik le a partnerüket, ebben különbözik a kalapácstól, hiszen nem vékonyodik, hanem kisebb és tömzsibb, ám a makk része jóval nagyobb. Attól azonban, hogy nem óriási, még az élvezet nem marad el a fordított lovagló pózban, aminek a lényege annyi, hogy a nő nem szemben ereszkedik a férfira, hanem háttal.

Uborka – szexi nyakláncSokkal hosszabb, mint az átlagos pénisz, de egyéb lényegi eltérés nincs. A szexi nyaklánc szexpóz viszont némi magyarázatra szorul: ehhez az ágynál eggyel extrémebb helyszínt kell választani, például egy asztalt. A lényege, hogy a nő ül felül az asztalra, lefekszik a hátára, behatolásnál pedig lábaival átkulcsolja a férfi vállait, így lesz belőle egy „nyaklánc".

Ceruza – lovaglóA nagyon hosszú és az átlagosnál vékonyabb pénisz elnevezése a ceruza, amelyhez a legjobban passzoló póz a klasszikus lovagló.