Sajnos a nők nagy része nem érzi magát teljesen komfortosan szex közben, aggódnak a hurkák miatt, pedig a teltebb hölgyek is érzékiek és kívánatosak, a megerősítésük érdekében íme, néhány szexpóz, amelyben tündöklőnek érezhetik magukat.

Ülve

Szexpózok teltebb hölgyeknek (18+)Forrás: Best Sex Positions

Akár széken vagy az ágyon is megvalósítható. A lényeg, hogy a férfi ül, a nő pedig nem vele szemben helyezkedik el, hanem egyszerűen az ölébe ereszkedik. A férfi átkarolhatja a nő derekát, így szabályozva a ritmust. Természetesen, amennyiben ezt a széken kivitelezik az emberek, a lábakat nem kell behajlítani, csak egyszerűen úgy ülni, ahogy egy széken, vagy fotelben szokás.

Kutyapóz

KutyapózForrás: Best Sex Positions

A klasszikus kutyapóz bármelyik helyzetben alkalmas, itt azonban annyi a különbség, hogy a nő lábai a férfi lábai között, szorosan összezárva helyezkednek el, ezzel egy sokkal mélyebb, érzékibb érzést érhetnek el.

Kiskanál 

KiskanálForrás: Best Sex Positions

A jól bevált, meghitt és érzéki kiskanál, nagykanál pozitúrát is meg lehet egy kicsit fűszerezni egyszerűen azzal, hogy a nő felemeli a felső lábát: kis változás, de érzetben hatalmas különbség.