Maurizio Zanfanti az olaszroszági Riminiben dolgozott 17 éves kora óta. A 63 éves férfit a világ egyik legnagyobb playboyának tartották. Állítása szerint 6 ezer nővel feküdt le életében. Amikor meghalt, akkor is épp egy hölgy társaságát élvezte. 

Talán erre mondják: habzsolni az életet. A Metrocikke szerint elhunyt Maurizio Zanfanti, akit a világ egyik legnagyobb playboyának tartottak. A 63 éves férfi azt állította, hogy 6 ezer nővel feküdt le éltében. 

Tizennhét éves korában kezdett dolgozni Olaszország egyik legnagyobb turistaparadicsomában, Riminiben. A Blow Up nevű szórakozóhelyen dolgozott. Az volt a munkája, hogy az utcán szóba elegyedjen a hölgyekkkel és beinvitálja őket a bárba. Állítása szerint nyaranta átlagosan 200 nővel feküdt le, személyes rekodja 207 együttlét egy nyár alatt. 

Állítása szerint 6 ezer nővel szexelt (Képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

Utolsó estélyén, kedden is épp egy 23 éves turistát szórakoztatott, amikor szívrohamot kapott. Mentőt hívtak hozzá, de már nem tudták megmenteni. A téli hónapokban a skandináv területen dolgozott egy turisztikai ügynökségnek, ahol szintén annyira jól ismerték, hogy az egyik városkában szobrot állítottak neki.