Sok férfi megfordul az utcán, ha egy gömbölydedebb fenekű hölgy sétál el mellette. Úgy tűnik, rajonganak a méretesebb tomporokért. Most a is kiderült, hogy miért. 

Számos oka lehet annak, hogy egy férfi miért rajong a méretesebb, kerekebb popsiért. Természtesen olyan is akad, aki az extrém méretű fenekeket kedveli, de a legtöbben a testtel arányos, gömbölyű hátsót részesítik előnyben. De vajon, mi lehet az oka a rajongásnak? Hiszen néhány évvel ezelőtt, még a csontosabb testalkatú lányok hódították meg a világot.

A média hatása

Természetes, hogy a közízlést azt is befolyásolja, mit látnak a férfiak a médiában. Mostanában pedig egyre divatosabbak azok a fotók, amelyeken a lányok gömbölyű feneküket hangsúlyozzák, ez pedig azonnal beindítja a férfiak fantáziáját. 

Hódít a husisabb, kerekebb popsiForrás: Shutterstock

Odavonzza a tekintetet

Ha egy nő testhezsimuló ruhában sétál az utcán, az bizony kihangsúlyozza a popsiját. A férfiaknak azonnal megakad rajta a szeme, azt pedig azonnal konstatálják, hogy tetszik nekik a látvány. Szinte azonnal szeretnék szemügyre venni közelebbről.

Termékenység

A szélesebb csípű és nagyobb tompor arra enged következtetni, hogy a nő termékenyebb és könnyebben szül majd. Ez természetesen nem tudatosan merül fel a férfiakban, de az ösztönök azért dolgoznak a háttérben.