Rengeteg módja van annak, hogyan csábíthatunk el egy férfi, ám csak kevesen tudják, hogyan kelthetünk izgalmat egyetlen mozdulattal. A sztriptíztáncos most elárulta. 

A jól kereső sztriptíztáncos, Ruby szerint szakmája inkább a pszichológiáról szól, mint az erotikáról. Elárulta ugyanis, hogy azok a férfiak, akik privát táncot kérnek tőlük, leginkább arra vágynak, hogy valaki meghallgassa őket. 

Ez a vadító mozdulat titkaForrás: Thinkstock

Ruby azt is elárulta, hogy bár jól lehet keresni a szakmában, rengeteg olyan klub van, ahol nem foglalkoztatják a lányokat, hanem ők fizetnek a helynek azért, hogy ott dolgozhassanak. Ez a díj éjszakánként 10 és 450 font között mozoghat, ami 3500 forint és 153 ezer forint közötti összeget jelent.

A Mirror magazinnak Ruby elmondta, melyik az a mozdulat, ami megőrjíti a férfiakat. "Amikor bevezetem őket a szobába, szétnyitom a lábukat, a kezeimet a padlóra teszem és így kezdek táncolni" - súgta meg a titkot a táncosnő. Ezt találják a pasik a legerotikusabbnak. Hozzátette: azért is keres nagyon jól, mert a legtöbb táncos nagyon vékony, ám a férfiak jobban kedvelik a hozzá hasonló, husisabb lányokat.