Frissítette speciális kialakítású segédeszköz kínálatát a Hot Octopuss: a jelentős méretcsökkentésen átesett „Guybrator"-t tesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián tette próbára!

A 2013-as alapítású Hot Octopuss több szempontból is különleges vállalkozás, de abban egészen biztosan egyedülálló, hogy már a kezdetektől férfiaknak szánt segédeszközök fejlesztésével foglalkozott, mégpedig a klasszikus mű**ci / guminő / péniszgyűrű triótól jelentősen eltérő termékek megalkotását tűzve ki elsődleges céljául.

Pocket PulseForrás: Dóri és Krisztián

A londoni eredetű startup első szárnycsapásait azonnal nemzetközi siker koronázta, hiszen a Pulse Solo és Duo termékek piacra lépését számtalan rangos szakmai díj elnyerése övezte. A vállalat jövője mindennek köszönhetően viszonylag rövid idő alatt stabil alapokra került, és a szabadalmi jogokkal erősen védett, részben orvosi hátterű technológiáknak köszönhetően a Hot Octopuss nevével fémjelzett segédeszközök generációi a legtöbb tekintetben máig egyedülálló képességekkel rendelkeznek.

A gyártó fejlesztéseinek hatékonyságáról talán csak annyit, hogy az általunk nagyjából két éve tesztelt Pulse III az egyik kedvenc játékszerem maradt mind a mai napig, köszönhetően elsősorban a valóban egyedülálló élményt nyújtó mélytónusú rezgés technológiának, amelyhez hasonló, netán hatékonyabb megoldást azóta sem teszteltem. A hangzatos elnevezés mögött tulajdonképpen egy olyan egyedülálló megoldás rejtőzik, amely

kifejezetten alacsony rezgésszámú, mégis rendkívül magas amplitúdójú vibrációt állít elő, és ezt a „PulsePlate" technológiának hála úgy képes átadni a hímvesszőnek, hogy az tulajdonképpen meg sem mozdul az eszközben, mégis olyan intenzív ingerek érik, hogy férfi legyen a talpán, akit az élmény nem juttat percek alatt a csúcspont közelébe.

A csomagolásban a Pocket Pulse mellett a töltésre használható tűs kábel találhatóForrás: Dóri és Krisztián

A termék hatékonyságában a fejlesztői is maximálisan megbíznak, amelyre talán a legjobb példa, hogy kifejezetten olyan férfiak számára is ajánlják a Pulse Solo használatát, akik merevedési problémával élik mindennapjaikat. Nos, e tekintetben nem tudok érdemben nyilatkozni, azonban az tény, hogy a Hot Octopuss terméke valóban teljesen más ingerszinttel operál, mint a konvencionális férfi maszturbátorok, így erős a gyanúm, hogy az állítás nem csupán marketing értékkel bír. Sajnos a Pulse III - legyen bármilyen jó is - már több, mint 2 éves fejlesztés, és a valódi utód a jelek szerint még várat magára, így köztes megoldásként a gyártó ráfeküdt a méretek csökkentésére, amely nem tűnik rossz ötletnek, tekintve, hogy a korábbi modell egyetlen problémás pontját éppen annak mérete, pontosabban az abból adódó, az átlagnál lényegesen nagyobb tömege jelentette. Ezen törekvés eredményeként született meg jelen tesztünk alanya, a Pocket Pulse, amely bár formáját tekintve erősen hajaz a nagynevű elődökre, eszköztára korántsem azonos azokéval, hiszen a mélyintenzitású rezgések előállítását végző rendszer egy az egyben kimaradt belőle. A nagy kérdés ezután nem lehet más, minthogy a helyette alkalmazott, klasszikus felépítésű motorrendszer képes-e hasonló szinten ellátni a feladatot, vagy a méretbeli kompromisszum most is megbosszulja önmagát? Nos, az értékeléssel még várnék egy keveset, helyette nézzük inkább az objektív tényeket!

A mélyintenzitású rezgések előállítását végző rendszer kimaradt belőle, helyette klasszikus felépítésű motorrendszer kerültForrás: Dóri és Krisztián

A fizikai paramétereket tekintve valóban jelentős csökkentést önmagán viselő segédeszköz csomagolását az elődmodellhez hasonlóan most sem vitték túlzásba a vállalatnál, tulajdonképpen egy klasszikus fényes karton és egy műanyag tálca rejti az újdonságot, illetve a töltésre használható tűs kábelt. Utóbbi alkalmazása két dolgot is jelent:

az egyik, hogy a méretcsökkentés oltárán a mérnökök feláldozták az egyébként kiválóan működő mágneses töltőcsatlakozót, illetve azt, hogy a készülék vízállósága ennek ellenére száz százalékban megmaradt.

Habár a Pocket Pulse a kialakítását illetően erősen hajaz a nagytestvérekre, azonban az érezhetően alacsonyabb tömeg mellett további lényeges különbség, hogy míg azoknál rendre két szárny fogta közre a hímvesszőt, addig jelen esetben mindössze egyetlen darabból álló rész öleli körbe a férfiasságunkat. Ez az apró eltérés lényeges különbséget nem okoz a használatban, talán valamelyest egyszerűbb lett így szorosabbra hangolni a belső méreteket, azonban „kéz nélküli" használatra háton fekve a Pocket Pulse sem alkalmas, legalábbis átlagos méretek mellett biztosan nem. Ami viszont előny, hogy a szárny által körül ölelt belső rész átmérője a hüvelykujjunk szorításával nagyon könnyen szabályozható, függetlenül attól, hogy nagylábon élünk-e, vagy átlagos fegyverzettel vértezett fel bennünket a természet.

A szárny által körül ölelt belső rész átmérője a hüvelykujjunk szorításával nagyon könnyen szabályozhatóForrás: Dóri és Krisztián

Habár a speciális rezgőmotor, illetve a „PulsePlate" rendszer egyaránt kimaradt a repertoárból, a fejlesztők két erőteljes rezgőmotort is alkalmaztak, amelyeket olyan közel helyeztek a makk vonalához, amennyire csak lehetett, így a makk hátsó részének, az úgynevezett frenulumnak továbbra is olyan gyengéd, mégis közvetlen izgatásban lehet része, amely más eszközök esetében maximum csak álom maradhat.

A kiváló anyaghasználatú termék kezelése most is két gombbal oldható meg, a fémes érzetű plusz és mínusz billentyűk használata magától értetődő, és a be-, illetve a kikapcsolás is ezek segítségével valósítható meg. A fedett töltőcsatlakozó a készülék alján található, a rugalmas burkolat első átszúrásához kellett egy kis erő és leleményesség, azonban mint tudjuk, minden kezdet nehéz, így ezt nem tekintettem negatívumnak. A töltés folyamatáról ezúttal a készülék burkolata alól felsejlő diszkrét LED ad tájékoztatást, amely a folyamat alatt mindvégig vörösen izzik, annak végeztével pedig lekapcsol. A feltöltés nulláról teljes kapacitásra nagyjából másfél órát vett igénybe egy szabványos 2 Amperes USB töltőfejjel, maga a használat pedig közepes fokozaton nagyjából 50 percre korlátozódott, ami ugyan nem sok, azonban a Lithium-ion telepnek hála nincs akadálya a folyamatos rátöltéseknek, amivel rendszeres használat mellett mindenképp érdemes lehet élni, elkerülve ezzel a kellemetlen meglepetéseket. A tesztelés folyamatába kényelmi szempontokból bevontam Dórit is, aki már a Pulse III tesztjében is segítő kezet nyújtott nekem, hogy én csak a lényegre figyelhessek...

A feltöltés nulláról teljes kapacitásra nagyjából másfél órát vett igénybeForrás: Dóri és Krisztián

„A játék kibontása közben érdekes dologra figyeltem fel, Krisztián szeme ugyanis kábé pont úgy csillogott, mint az enyém szokott, amikor Womanizer termék jön hozzánk tesztre. Nem is csoda, a Solo a kedvenc játékszere lett az utóbbi másfél évben, mindig ezt használjuk, ha az a cél, hogy minél gyorsabban jusson el a csúcsra. Nem hazudok, ha azt mondom, ez lett az ő Womanizere. Kicsit meglepődtem, amikor kézbe vettem a Pocket verziót, mert jóval könnyebb lett, mint az előző termék, plusz nekem úgy tűnik, minőségibb is annál. A kis varázs korong ezen is rajta van, bár nem annyira rugalmas formában, de azért így is ismerős volt a terep, szóval némi előjáték és síkosítás után a szokásos módon vettem kézbe az irányítást (is), és már rutinosan igazítottam rá a makk részt a területre, aztán bekapcsoltam a megszokott legalacsonyabb fokozaton, és kezdetét vette a játék.

Először nem igazán értünk célt, így egy picit változtatni kellett a szokásos mozdulatainkon, de gyorsan ráéreztünk mindketten a megoldásra, és a végeredmény most sem okozott csalódást, mert néhány perc múlva Krisztián már elgyengülve feküdt a combjaimon... 

A Pocket verzió jóval könnyebb lett, mint az előző termékForrás: Dóri és Krisztián

Formai hasonlóság ide vagy oda, azt kell mondjam, az átélhető érzés teljesen más jellegű a Pocket Pulse esetében, mint a nagytestvérénél. Nem rosszabb, csak más. Ahogyan anno a tesztben írtuk is, a Solo mélyrezgéses technológiája akkor működik a legjobban, ha alacsony fokozaton használva rászorítjuk a makk hátsó részét a korongra, és nem is mozdítjuk el onnan. A tempó növelésével gyorsan zsibbasztóvá válhat ez az inger, így a csúcs felé közeledve a legjobb taktika, ha nem a sebességet növeljük, hanem a szorítás erősségét. Ezzel szemben a Pocket Pulse kifejezetten igényli a nagyobb fokozatok használatát, én legalábbis – állítson a gyártó bármit – teljesen más jellegű ingereket éltem meg a Pocket Pulse használata során, mint tettem azt a Solo-val, így végső soron mintha nem is ugyanarról a termékcsaládról beszélnénk. Ez abból a szempontból is változást jelent, hogy ennél az eszköznél nem volt elég a rezgés fókuszpontján tartani a családi ékszert, sőt, úgy elélveznem sem sikerült, ehelyett a klasszikus módon fel-le kell szánkáztatni a játékszert a szerszámunkon, ha a legnagyobb élvezetet szeretnénk elérni. Ez persze csak egyetlen esetben probléma, ha az ember az érintés nélküli orgazmus élményét veszi célba, amelyhez az előd csupán egyetlen lépésre volt, de ez a lépésnyi távolság sajnos most is megmaradt, csak épp nem a kelleténél nagyobb tömeg húzza keresztül a számításunkat, hanem a használat módjának szükségszerű változtatása.

A Hot Octopuss nevével fémjelzett segédeszközök generációi a legtöbb tekintetben máig egyedülálló képességekkel rendelkeznekForrás: Dóri és Krisztián

Egy szó, mint száz: bár a Pocket Pulse esetén mindenképp szükség van némi kézimunkára, a végeredmény éppen olyan hatásos lesz, mint a Solo esetében volt: nem sok kell hozzá, hogy az ember úgy érezze, közel a vég, és az orgazmus is hasonlóan robbanásszerű élmény, mint a nagytestvér esetében, sőt, ami a „kiszámíthatóságát" illeti, talán még váratlanabbul is tör az emberre.

A csúcsponthoz közeledve jól jön a 6 darab teljesítmény fokozat, bár őszintén szólva nekem a hármas szint is bőven elegendő volt a finisben, nem tudom elképzelni, ki igényelne ennél többet, a lehetőség mindenesetre adott.

A Pocket Pulse egy kiváló minőségű és hatásfokú segédeszköz, hatalmas teljesítmény tartalékkalForrás: Dóri és Krisztián

Összegezve: a Pocket Pulse egy kiváló minőségű és hatásfokú segédeszköz, hatalmas teljesítmény tartalékkal, amelyet bármilyen méretű adottsággal élvezet lesz majd használni, hiszen a belső átmérő mindössze egyetlen ujjunk szorításával szabályozható. A rezgés intenzitása elképesztő, de egy fontos dologgal nem árt tisztában lenni: aki a mélyrezgéses technológia által biztosított élményre vágyik, nem feltétlenül kapja majd meg a zsebméretű eszköztől, ehelyett „csak" egy nagyon kellemes, nagyon intenzív, de klasszikus stílusú rezgés várja majd az eszköz használata során.

A Pocket Pulse a „Vágyaim.hu" webáruház jóvoltából érkezett hozzánk, amelyet ezúton is köszönünk!