Mindenki tudja, hogy a céges bulikon vigyázni kell, de valahogy ilyenkor mindig jobban csúszik az ital, valószínűleg azért, mert ingyen van... És bizony ez sok problémát okoz. Az alkohol megszabadít a gátlásoktól, így olyan dolgok történhetnek, amik miatt nagyon égő lesz másnap bemenni. Íme, néhány példa az elvadult esetekről, melyeket a Ripost szedett össze. 

"Iszonyatosan részeg voltam a vállalati bulin. Alig emlékszem valamire, arra viszont igen, hogy valamin vitatkoztunk a főnökömmel, és megpofoztam. Azt hiszem, hétfőn jobb lesz, ha a felmondással kezdem a napot."

„Ahogy egyre többet ittunk, egyszer csak azt vettem észre, hogy flörtölök a főnökömmel. Aztán megcsókoltuk egymást. Nem is az esetem a pasi, meg nem tudom, milyen lesz így dolgozni vele."

„Összekavartam egy kolléganőmmel a vállalati buliban, volt csók, meg ide-oda vándoroltak a kezeink; egyébként atom részegek voltunk mindketten. Az apró probléma az, hogy mindenki látta, és mindketten házasok vagyunk..."

Meglepően sokszor végződik szexszel a céges buli - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

„Tesóm elvitt a céges bulijára. Nem volt rossz, bár valahogy éjfél körül elvesztettem őt szem elől. Keresni kezdtem, és az egyik szobában találtam meg: egy kolléganőjével szexelt. Nem tudom, mit mondjak a barátnőjének."

„Van egy nagyon dögös csaj a bérszámfejtésről, aki mindig is bejött. A legutóbbi céges buliban sikerült felszednem, a liftben szexeltünk. Sajnos lebuktunk, és a vezérigazgató hétfő délután vár minket az irodájában."

„Megcsókoltam egy kolléganőmet a buliban, a többiek meg is tapsoltak. Szerintem azért, mert én is lány vagyok. Egyébként mindkettőnknek van pasija..."

„A főnöknőnk levette a blúzát, a melltartót is, és átszaladt az irodán félmeztelen, miközben mindkét kezével a melleit fogta. Totál sokkosak lettünk a látványtól, pedig addigra mindenki alaposan le volt részegedve."