A titkos szexfesztiválon minden gátlásukat levetkőzhetik a férfiak: korlátlan mennyiségű drogot, alkoholt fogyaszthatnak, miközben éjjel-nappal szexelhetnek.

Minden évben nagy felháborodást kelt a titkos szexfesztivál híre, de a résztvevők természetesen nem panaszkodnak. Kevés információ kerül ki arról, hogy valójában mi is történik azalatt a négy nap alatt, részben azért, mert nem feltétlenül legális az ilyenfajta szórakozás. Amit azonban tudni lehet, az az, hogy egy nagy összeg – több mint másfél millió forint - befizetése után a férfiak korlátlanul drogozhatnak, ihatnak és szexelhetnek.

Ez történik valójában a négynapos, titkos szexfesztiválon (18+)Forrás: Vimeo/GG Colombia

Körülbelül hatvan hivatásos prostituált a négy nap minden egyes percében a szolgálatukra áll, hogy kielégítse minden vágyukat, a legtitkosabb fétisüket is. Attól sem kell félni, hogy a mindenre kapható nőktől esetleg elkapnának valamit az ott bulizók, ugyanis szigorú orvosi ellenőrzéseken esnek át azok a lányok, akik ott teljesítenek „szolgálatot". Ezek a nők csak azért vannak, hogy kielégítsék a férfiakat, és azok királyként érezhessék magukat. Ezen kívül élő szexbemutatók, és meglepetésvendégek is szórakoztatják a partizókat, akik ha épp nem drogoznak, isznak, vagy szexelnek, akár napozhatnak vagy pihenhetnek is, hiszen a privát szigeten luxuskörülmények vannak: szakács, biztonsági személyzet is szolgálja kényelmüket - írja a Mirror.