A gyengéd és odaadó férfi egy egészen más emberré válik lefekvés után. Míg napközben Tim nagyon kedves feleségével, álmában megpróbálja megerőszakolni a nőt.

Napközben kedves és gyengéd, éjszaka azonban agresszív szexuális ragadozóvá válik a férj, és nem is tud semmit sem tenni ellene. Amikor felébred, nem emlékszik arra, hogy mit tett, de a felesége annál inkább. Tim és Amanda évek óta házasok, és a nő már nagyjából hozzászokott a férfi viselkedéséhez.

Álmában erőszakolja a feleségét a férfiForrás: Youtube/Only Human

„Minden második éjszaka megtörténik, de hetente egyszer igazán rossz. Kezdetben nagyon rémisztő volt, de tudom, hogy Tim valójában egy nagyon szelíd ember. Hozzászoktam, de azért néha elgondolkozom, lesz-e valaha egy nyugalmas estém”– mondta Amanda. Tim azonban elszörnyedve nézte meg a felvételeket, amelyeket róla készítettek elalvás után. „Ez szörnyen fájdalmas, egy szörnyeteg vagyok. A testem azt tesz, amit csak akar anélkül, hogy irányítani tudnám” – mondta megtörten Tim, akit szexszomniával diagnosztizáltak. A férfi szakember segítségét kérte, hogy sikerüljön leküzdenie betegségét.